امیر رضا جان من بلدم عکس بزارم شما هم می تونی پست قبل رو چک کنی (پخمه نیستم) امیر جان من فعال نیستم من از جواب سریع استفاده می کنم حتی دیگه نمی تونم از شلک و کد استفاده کنم پنل بالای textarea انگار غیر فعال برام هست
Printable View
امیر رضا جان من بلدم عکس بزارم شما هم می تونی پست قبل رو چک کنی (پخمه نیستم) امیر جان من فعال نیستم من از جواب سریع استفاده می کنم حتی دیگه نمی تونم از شلک و کد استفاده کنم پنل بالای textarea انگار غیر فعال برام هست
مطمئنی ؟ من نمی تونم :دینقل قول:
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
ببین پرویز می تونی Motion Blur بذاری ؟ یه سرچی بکن افکت خیلی قشنگیه
والا نمیدونم مشکل از چیه !!!
باید از حاج محسن بپرسی ، تا 3 بشمری اومده :دی ( 3 ملوم نیس چنده ، شاید 3ملیارد باشه :دی :دی :دی )
بنده نوکر شما هم هستم قصد جسارت نداشتم:31:نقل قول:
منظورت اینه که گزینه ی ( ارسال پاسخ) برات غیر فعاله؟؟
نمی دونم مشکل از چیه ؟ نمی دونم شاید محدودم کردندراستش واسه motion blur و blur خیلی گشتم راستش چیز درست و حسابی پیدا نکردم
در ضمن من نگفتم نمی تونم پست بدم اما نمی تونم تو پستم عکس یا کد یا شکلک بزارم حتی وقتی enter میره خط بعد ولی پستم ارسال می کنم هیچ متن پست سرهم می نویسه!!!!!
قشنگ ساختی ایول . تفنگ خوب از آب در اومده روی تکسچرهای کارت هم بیشتر دقت کن از حداکثر جزییاتی که گیم استادیو استفاده می کنه استفاده کن . یعنی 512*512 برای نرمال مپ هم اگه مشکل داشتی من کمکت می کنم زیاد سخت نیست به شخصه کد نرمال مپی که برای گیم استادیو دارم رو به نرمال مپ یونیتی ترجیح می دم چون خیلی باحال تره.
تازگی مرورگرت رو عوض نکردی؟؟ شاید مشکل از مرورگرت باشه شاید هم حتی از ویندوزت؟؟!!نقل قول:
آقا مشکل حل شد:8:
اینم برای شما امیر رضا جان تصویری از منوی
با دکمه چپ و راست و enter انتخاب می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ولی مطمئنی یه تصویر گذاشتی؟؟!! من که هیچ چیز نمیبینم!!!:41:نقل قول:
بله تصویر هست...نقل قول: