سلام
بچه ها من سی دی کی ارجینال بازی رو خریدم
پچهایی رو که قرار دادید لینکهاشون خراب شده
اگر میشه یکی بگه چطور میشه آنلاین بازی کرد،کارهایی رو که باید انجام بدم از اول بهم بگه ممنون میشم
Printable View
سلام
بچه ها من سی دی کی ارجینال بازی رو خریدم
پچهایی رو که قرار دادید لینکهاشون خراب شده
اگر میشه یکی بگه چطور میشه آنلاین بازی کرد،کارهایی رو که باید انجام بدم از اول بهم بگه ممنون میشم
سلام دوست من شما برای بازی کردن انلاین اول از همه نیاز به نسخه ستاب اصلی بازی رو دارین یعنی نسخه ای که کرک نشده باشه بعد از این شما نیاز به ساخت اکانت در سایت Eaدارین که با رفتن به سایت میتونین ثبتنام کنین.این بازی یک پچ در حدود ۲گیگ دارد که اونم باید دانلود کنین که لینکشو میزارم بعد نصب پچ وارد بازی شده بعد در منوی بازی لوگین میکنین بعد از شما اکانت ea که درست کردین رو از شما میخواد بعد لاگین شدن سی دی کی که خریداری کردین رو از شما میخواد که در قسمت مربوطه واردمیکنین وخواهید دید که شما به قسمت انلاین بازی هدایت شده اید بعد با کلیک کردن روی گزینه Play Nowکلیک کرده و حالشو ببر مشگل خواصی نداره فقط پچش یکم طول میکشه تا دانلود شه لینکشم میزارم.نقل قول:
دوست عزیز مرسی بابت راهنمایی و توضیحات کامل،اتفاقا خیلی دنبال پچ گشتم ولی پیدا نکردم یا لینکها فیلتر بودن با پاک شده بودننقل قول:
شما اگه لطف کنید لینک پچ رو هم قرار بدید خیلی ازتون ممنون میشم، ببخشید بابت زحمت دادن!
من هم برم بگردم دنبال یه نسخه که اتو کرک نباشه ،امیدوارم سریع درست بشه و بتونم بازیش کنم
باز هم ممنون:11:
خدمت شما دانلود کننقل قول:
کد:http://static.cdn.ea.com/dice/u/f/bf...2574_Patch.exe
RAMBOoO جان ازت ممنونم دوست عزیز:11:نقل قول:
همینطور از DJMD :11:
مرسی بابت راهنماییها و کمکهاتون
دارم پچ رو دانلود میکنم
سلام بچه ها
من یه برنامه Tunngle beta دانلود کردم که میشه با این برنامه بازی هارو به صورت انلاین بازی کرد.حالا هنوز امتحانش نکردم ولی توی لیست بازی هاش این بازی ها هم بود.تاحالا کسی بازی کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من میخوام این بازی رو به صورت شبکه Lan بازی کنم کسی میدونه باید چه کار کنم لطفا یکی کمک کنه! :41:
من هم همین سوال رو دارمنقل قول:
لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه . Thanks:11:
این بازی رو نمیشه lan بازی کرد و فقط با خرید Cd-key میشه انلاین بازی کرد
آقا ديگه اين بد كمپاني رو ولش كنيد..!
battlefield 3 داره مياد سي دي كي اونو تهيه كنيد وقتي اومد..
فعلا تا اومدن اون ما هر شب داريم battlefield 2 بازي ميكنيم.. يكي بچه ها سرور زده و پينگش هم زير 100 هست!
بپيونديد بهمون چون داريم زياد ميشيم خيلي هم لذت بخشه!
براي اطلاعات بيشتر و گرفتن آي پي سرور آيدي ياهوي ادمين رو اد كنيد:
pashangparsi6