احتمالش به سمت 0 میل میکنه از دو طرف که اینتر ببره :دینقل قول:
خدا وکیلی اینتر تو قوطی بود به قول یکی از بچه ها :دی
Printable View
احتمالش به سمت 0 میل میکنه از دو طرف که اینتر ببره :دینقل قول:
خدا وکیلی اینتر تو قوطی بود به قول یکی از بچه ها :دی
اتفاقا من دوست دارم هم منچستر و هم آرسنال بیان بالا چون مشخص شده که پلاتینی با تیمهای انگلیسی مشکل داره نمونش بازی آرسنال پورتو و همین بازی چلسی اینتر ولی نمیدونه که بهترین لیگ دنیا لیگ انگلیسه نه لالیگا که فقط دو تا تیم درست و حسابی داره! به امید یک فینال تمام انگلیسی دیگه تا چشم پلاتینی و دار و دستش کور شه!نقل قول:
منتظر باشید ببینید کی قهرمان هستنقل قول:
به نظرم حتی تیمی مثل بوردو از منچستر بیشتر شانس داره:21:نقل قول:
منتظر باشید ببینید کی قهرمان هست
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
به نظرم حتی تیمی مثل بوردو از منچستر بیشتر شانس داره:21:نقل قول:
منتظر باشید ببینید کی قهرمان هست
اگه داوری بزاره 100% CHELSEAقهرمانه!
نظرت رو برای خودت نگه دارنقل قول:
به قول رضا رشید پور : ((( من فقط نگاه میکنم ))):blink:نقل قول:
امسال که خیلی سخته منم از روی تعصب میگم بارسا ولی میدونم نمیشه
بعد از بازی های برگشت میگم کی قهرمان میشه
این نظر من فقط نیست. شما یه نگاه به این جا بنداز. اسم این EUROPEAN POWER RANKINGS هستش:نقل قول:
این سایت معتبری هست و برای این رده بندی معیارهای خاصی داره و هر چند وقت یکبار این رده بندی عوض میشه.کد:http://uk.eurosport.yahoo.com/23022010/58/champions-league-power-rankings-blues-soar.html
این رده بندی که میگی، خداییش عجیب غریبه... مثلا بارسا صدرنشین لالیگا چهارمه، اینتر تیم اول صدرنشین شانزدهمه! و جالبه تیم اول لوشامپیونه سومه... صدر نیشین فعلی بوندس لیگا هم که اصلا تو رده بندی نیست و تیم دوم بوندسلیگا یعنی بایرن مونیخ 19 ام هستش!!! بعد بنفیکا که تو لیگ پرتغال که با یک امتیاز اختلاف تو صدره و الان هم تو لیگ قهرمانان و یورو لیگ حضور نداره، یک رده پاییین تر از منچستر در رده ششم و بالاتر تیم های بزرگی که نزدیکترینشون آرسناله قرار داره...!!!!
انصافا به نظرت این رده بندی منطقیه؟؟؟