سلام.یه سونی اریکسونی هستم:دی.
یه سوال.فکر نمیکنید برای اینکه یک سیستم عامل برنامه های زیادی براش نوشته بشه نیاز به پشتیبانی چندین شرکت داره و اینکه باید تعداد گوشی هایی که از این سیستم عامل استفاده میکنن زیاد باشه؟
Printable View
سلام.یه سونی اریکسونی هستم:دی.
یه سوال.فکر نمیکنید برای اینکه یک سیستم عامل برنامه های زیادی براش نوشته بشه نیاز به پشتیبانی چندین شرکت داره و اینکه باید تعداد گوشی هایی که از این سیستم عامل استفاده میکنن زیاد باشه؟
نه نیازی نیستنقل قول:
الان مک فقط رو یه گوشیه و سیستم عامل بدیم نیست :31:
بعد سامسونگ که میدونی اگه بخاد روزی 2 تا گوشی میتونه بزنه ... پس هیچ مشکلی نیست
نکته : میگم دیدن آخرش ماها اخطار گرفتیم :18: من بیچاره چی گفتم آخه :18:
آقای بهرادم اخطار گرفت واسه رد گم کنی بودا :27:
یه بارکی بگید هر کی طرفدار سامسونگه خره دیگه :27:
سلام.
البته مک و کلهم اپل بحثشون کاملا جداست ...
برای بادا هم سامسونگ خوب برنامه ریزی کرد براش. ماشالله 2 میلیون و 700 هزار دلار جایزه ای که سامسونگ برای برنامه ها و بازی های بادا گذاشته منو هم ترغیب میکنه برم برنامه نویسی یاد بگیرم :دی
اوپن سورس هم هست دیگه؟! میشه مثل آندرویید تقریبا ... حالا اگه سونی اریکسون هم بیاد و اینو با یه اینترفیس از خودش بده بیرون ، جای پیشرفت بیشتر داره :دی
/
پینوشت:
برادر زلفعلی اینجا جای گله و شکایت از اخطارهای گرفته و نگرفته نیست برادر من :دی
نقل قول:
اینا شرکت های پشتیبانی کننده bada هستند که توشون capcom وgameloft ,konami و شرکت های بزرگ دیگه به چشم میخوره !
یاهو هم هست
خدا کنه مسنجرم بزاره براش :دی
مسنجر که باقالیه...:دی دیگه آخرش اینه که یه eBuddy جاوا نصب میکنی میره دیگه! :دینقل قول:
implus بهتره :دی
شوخی گفتم باو :دی
s8500 با سیستم عامل بادا به بازار میاد{تو WMC 2010 معرفی میشه}
مشخصات
دوربین ۵ مگاپیکسل با فیلمبرداری 720p
پردازنده ۱ گیگاهرتز
صفحه نمایش 3.3 AMOLED capacitive touchscreen display
2GB of internal memory,
microSD card slot
Wi-Fi
3G with HSDPA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
یه خبر دیگه هم هست من که چیزی نفهمیدم
لینک خبر
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_wave_is_samsungs_first_bada_smartphone-news-1446.php
سلام دوستان. فرازهایی از غیبگویی های الدر ::31:
RT @eldarmurtazin: Today we try next generation UI for Samsung/LG phones. Will be on market in end of the year - 3d animation, video etc. No one mention it
RT @eldarmurtazin: Nokia in trouble for a next few years. for sure. I impressed with Samsung UI and capabilities for next gen of Bada
در سال 2010 , 1000 برنامه برای بادا در فروشگاه apps store سامسونگ
نقل قول:
کد:http://www.pocketgamer.biz/r/PG.Biz/bada/news.asp?c=18808