والا من هم عیب خاصی ندیدم .فقط cpu 3 مگ کش 2.2 به نظر مقداری ضعیفتر از 2.5 هست که من از هر کی سوال کردم با 2.5 زیاد فرقی نمی کنه تو کار های عادی .فقط تو رندر یه مقدار بیشتر طول میکشه.
موفق باشید.:10:
Printable View
والا من هم عیب خاصی ندیدم .فقط cpu 3 مگ کش 2.2 به نظر مقداری ضعیفتر از 2.5 هست که من از هر کی سوال کردم با 2.5 زیاد فرقی نمی کنه تو کار های عادی .فقط تو رندر یه مقدار بیشتر طول میکشه.
موفق باشید.:10:
دوست عزیز کیبوردش کوچیک نیست؟نقل قول:
بازی های روز رو باهاش اجرا کردی؟روون کار می کنه؟
در کل پیشنهادش میکنی؟
بازم ممنون:11:
در مورد کیبوردش شاید بخاطر اینکه نام پد نداره اینطور بنظر میاد. (با این حال با فشردن NumLock) Fn+F8) برخی حرف (M,J,K,L,U,I,O) به عدد تبدیل می شوند.نقل قول:
من در کار باهاش راحتم. (به نظر من اندازه ی مناسبی داره)
در مورد بازی خیلی وقت نداشتم و فقط NFS-Carbon رو ریختم و راحت اجرا شد.
در مورد خرید باید توجه کنی این لپ تاپ در کنار معایبش مزایای بسیاری داره از جمله اسپیکرهای به نسبت قوی و کیفیت صدای خوب - وری فیس - OneKey Rescue - دکمه Enhancer ای که صوت و تصویر بای دیدن فیلم و بازی تقویت میکنه - FSB 1066 - دالبی - پورت ها - گرافیک و ... . (این لپ تاپ به نسبت مالتی مدیا قوی ای داره.)
ولی در آخر تصمیم باخودته.
یه سوال مهم:
میشه از طریق ویندوز 7 این سیستم ، ویندوز xp رو نصب کرد؟
بله قطعا امکان پذیر هست.اما چگونگیش رو نمیدونمنقل قول:
موفق باشید:10:
سلام دوستان محترم
انشاا... این هفته قراره این لپ تاپ ( y550-484 ) رو بخرم . دوستان اگه نکته خاصی در مورد خریدش هست که باید بدونم لطف کنید بهم بگید .
ممنون . :11:
سلامنقل قول:
پیشاپیش تبریک میگم.
اگر با گارانتی سازگار میگیری گویا یک DVD راهنما داره (روی کارت گارانتی نوشته) که برای من نداشت!
مال من هم نداشت
نقل قول:بله امکانش هست!نقل قول:
یه برنامه ی ویچروال ماشین نصب کنین!
مثلا, VmWare
که میتونین یه ویندوز دیگه نصب کنین! روی همون درایو! و از داخل ویندوز 7 وارد اون بشین!
این مدلش رو گارانتی سازگار نداشت!نقل قول:
اگه شانستون بگه, داشته باشه!
واسه منم نداشت!!!!:41:نقل قول:
سلام به همه دوستان بالاخره من یکدستگاه از این لپ تاپ خریدم که روش ویندوز ویستا سرویس پک 1 - 64 بیتی بود پاک کردم 7 نسخه 32 بیتی نصب کردم ولی نمی دونم چرا درایور بلوتوث نسخه 32 بیتی رو هم نصب میکنم باز پیداش نمی کنم اصلا نصب نمیشه می خواستم اگه دوستان به این مشکل برخوردن راهنمایی کنند:41: