قیمت g10 چنده ؟ سایز 46 داره؟
Printable View
قیمت g10 چنده ؟ سایز 46 داره؟
فقط 40 داره 1550000نقل قول:
دوست عزیز منم موافقم ولی توی تنظیمات white balance این ایراد حل میشه. چون دینامیک کنتراست باید off باشه (در غیر این صورت جزییات مثل حاشورها و ... ازبین می رفت) در نتیجه رنگ ها خیلی بی روح میشن برای حل بی روح بودن colour رو بردم بالا که از بی روحی درمیاد در عوض یه کمی مصنوعی میشه که برای حل مصنوعی بودن white balance رو دستکاری کردم که حل شد کل موضوع.حالا بازم نظر شماست.نقل قول:
من با colour 70 موافق نیستم چون خیلی تصاویر غر طبیعی و پررنگ میشه. البته این سلیقه ای هست. من رنگ طبیعی رو بیشتر دوست دارم.
سلام دوستان؛
من اون اولی که این B690 ها اومد یه 40 اینچ خریدم. بیشتر برام DLNA و اینترنت و USB و پنلش مهم بود. خدا رو شکر راضی هستم. فقط یه چیزی رو هنوز نفهمیدم. اونم اینه که این مدلی که توی ایران هست تیونر دیجیتال داره یا نه؟ چون می firmware انگلیس رو که نصب می کنم موقع سرچ کانال ها میتونه دیجیتال رو هم سرچ کنه.
بهترین UPSCALING توی LCD ها یا LED ها متعلق به کدوم برنده؟ سونی یا سامسونگ یا پانا و به چه دلیلنقل قول:
من بهترین رو نمیدونم ولی سامسونگها سریهای بالای LCD و LEDشون خیلی خوب هستن.نقل قول:
بهترین تا به الان متعلق به پلاسما پنل 500A پایونیر بوده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام خدمت تمامي دوستان و اساتيد عزيز
يه مدل جديد از LCD سامسونگ هست به اسم مدل B750 سري هفت كه مشخصاتش قدري از B690 بهتره مثلا كنتراست 1 به 150000 در مقابل 1 به 100000 و 200 هرتز در مقابل 100 هرتز . ميگن اين مدل 3 ماهه ديگه مياد و حدودا 200 تومن هم با B690 اختلاف قيمت داره (بيشتره ) . ميشه نظرتون رو بگيد . مرسي
دوست عزيز پنل b750 يكي از بهترين پنل هاي دنياست و خيلي وقته كه اومده!
ولي من ديروز كه تو جمهوري بودم اصلا تو فروشگاههاي سامسونگ نبود . عكسش رو تو بروشور تبليغاتي كه بهم دادن ديدم . استايل فوق العاده شيك و كلاسيكي داشت . خيلي مشتاقم كه اگه اومد بخرمش . به نظر شما ارزش 200 تومن اضافه تر نسبت به B690 رو داره البته بدون در نظر گرفتن ظاهرش و با توجه به مشخصات فني و كيفيت تصويرش . لطفا اگه كسي از دوستان جفتشون رو ديده يه مقايسه برامون بذاره . سپاس .