این چند روز کجا بودی؟ فکر کردم رفتی سربازی. اس ام اس هم که جواب نمیدی.مگه الان مایلستون به اندازه ی cliq محبوب نیست؟!!!!! اما خدایی کاش موتو این motoblur رو روی مایلستون هم میذاشت آخه خیلی باحاله الان مایلستون هم یه جورایی خالیه انگار!!!!نقل قول:
Printable View
این چند روز کجا بودی؟ فکر کردم رفتی سربازی. اس ام اس هم که جواب نمیدی.مگه الان مایلستون به اندازه ی cliq محبوب نیست؟!!!!! اما خدایی کاش موتو این motoblur رو روی مایلستون هم میذاشت آخه خیلی باحاله الان مایلستون هم یه جورایی خالیه انگار!!!!نقل قول:
واقعا دستتون درد نکنه..!
اون موقع خودم بیشتر رو milestone بود
طبق این تاپیک هایی که شما زدین یعنی DEXT رو بیشتر پیشنهاد می کنین..؟؟؟؟
من مشخصاتش رو که خوندم شبیه بودن به غیر از LCD 3.1
تشکر دوستان عزیز من شنبه میرم علائدین ببینم چه خبره
البته اگه بتونم از شره این بلک بری 9500 خلاص بشم(گوشی خوبیه ولی به درد ایرونی جماعت نمیخوره) حتما dext رو میخرم!
فقط خدا کنه full unlock باشه
آقا از من نصیحت دنبال بلک بری نرین که روزی 3 نوبت آرزوی فروششو میکنین:31:
جدا حالا Dext یا Milestone ????????????????????
اگه 450 dext قیمت دارین به من هم خبر بدین...! آخرین قیمت Milstone رو ندارین ؟
قربون دستت جانی هر وقت این رفیقت گوشی رو آورد یک ندا هم به من بده که خیلی وقته منتظر این گوشیم!
میخوام گوشی بلک بریمو فردا بفروشم واسم دعا کنین:5:
اين e8 باز بازي در مياره ... جات خالي !!!نقل قول:
این چند روز کجا بودی؟ فکر کردم رفتی سربازی. اس ام اس هم که جواب نمیدی
نميشه add كرد روي مايلستون .؟! موتو كه از اينكارا زياد انجام ميده ... يا مثلا قابل آپديت نيست.؟! :-)))))نقل قول:
اما خدایی کاش موتو این motoblur رو روی مایلستون هم میذاشت آخه خیلی باحاله الان مایلستون هم یه جورایی خالیه انگار!!!!
فعلا که نمیشه! بعید میدونم بشه. اما خیلی چیز باحالیه مخصوصا اگه فیس بوک قیهلتر نباشه و....نقل قول:
سلام
دوستان میشه لطف کنید بگید که درایور مایلستون رو از کجا میتونم دانلود کنم . آخه توی سی دیش نداره .
سلام
کسی خبری نداره از آندروید 2.1 واسه milestone ؟؟؟
قیمت چند شده دوستان؟؟ بابا چرا ارزون نمیشه می خوایم بخریم؟؟؟
ميبينم كه طرفداراي دكست در انتظارن كه گوشي زودتر بياد :40:
خداييش منم از طراحيش خوشم مياد . همچين اسپرت تر و جوان پسند تره . اما كيفيت متريالش به ميلستون نميرسه ها .
البته بايد هر دو گوشي رو در كنار هم مقايسه كنيد تا معلوم بشه كدوم قشنگتره و سليقه اي هم هست .
يادش به خير وقتي dext ,n900,x2 تو جي اس ام آرنا رسما " معرفي شدن چه قدر با طرفداراي اونا كل كل ميكرديم .
در كل به نظر من اگه كسي پولش زياد براش مهم نيست كه 100در 100 ميلستون بهتره چون خيلي برتر از دكست هست و گرنه دكست .
در ضمن جاني عزيز motoblur مگه تو ايران كار ميده ؟ ! مگه با 3g كار نميكنه كه لحظه به لحظه آپديت بشه ؟