1.تا اول پاییز پایین میاد اما بعید میدونم خیلی افت کنه...نقل قول:
2.متاسفانه خیلی راحت نیست البته بد هم نیست...
3.پنل که فعلا موجود نیست..شاید در اینده..
1.تا اول پاییز پایین میاد اما بعید میدونم خیلی افت کنه...نقل قول:
2.متاسفانه خیلی راحت نیست البته بد هم نیست...
3.پنل که فعلا موجود نیست..شاید در اینده..
همرو موافقام الا یه مورد .:13:نقل قول:
تو خوابمتونم هرگز پنل خورشیدی رو نمی بینین.:31:
حکایتش شده مثل خروجی تلوزیون رنوار.(عمرا تو ایران بیاد, البته اگه باشه):27:
چرا اتفاقا يه جا خوندم توي علاالدين يه تعداد معدودي اورده بودن و زود تموم شد. امكانش هست بازم بيارن. پنل رو ميگمنقل قول:
داداشی بخیال شما می گی خوندم ندیدی که.:31:نقل قول:
چه جوری میشه نمایندگی حتی ا دونه هم نداشته باشه اما علاالدين.....:5:
بعدشم یادم کابل خروجی رنوار رو نمایندگی نداشت اما می گفتن یا به قول شما می خوندن که علاالدين داره.
باور کن 6 ماه کل ایران رو زیرو رو کردم اما دریغ از یه نصفه کابل .:14:
نا مردا نکردن حداقل سر کابل رو بفرستن ایران:37:. اینم بگم خودشونم (شرکت اصلی ال جی) هیچوقت کابل رو ندیدن چون حتی 1 دونه ام ازش ساخته نشد.:3:
این گزینه ی خروجی تلوزیون تو رنوار نمایشی بود برای اینکه ال جی از رقبای خودش که خروجی تلوزیون داشتن کم نیاره. مگرنه چه دلیلی داشت که توی جعبش کابل نباشه و از اون ضایع تر چه دلیلی داشت که کابلی ساخته نشه.:jealous:
داداشی بازم سر حرف خودت (یه جا خوندنم) هستی؟:10:
سلام...
ظاهرا بچه ها برای وسایل جانبی باید دوباره واردعمل بشن و یه حال اساسی به این ال جی بدن...:31: مثه قضیه گارانتی...:31::31:
اگه يادتون باشه همه از خدمات پس از فروش و ورود لوازم يدكي توسط كامتلي ها شاكي بودن. ولي وقتي توي علاالدين چند تا پنل اومده حتما از راه قاچاغ اومده. ولي اين حرفتون كه زياد به شنيده ها تكيه نكنمو قبول دارم. بايد ببينيم كه ماديران توي اين زمينه چيكار ميكنه. ضمنا خودم ديدم كه توي بعضي سايتهاي خارجي هم كابل خروجي tv رنوار رو ميفروختن هم پنل pop رو. پس جفتشون به طور حتم وجود دارن. چنين شركتي كه روز به روز داره همه گيرتر ميشه نمياد با تبليغات الكي توي مثلا كابل tv يا يه چيز مهمي مثه پنل خورشيدي كه اينقدر روش مانور داده مشترياشو بپرونه.نقل قول:
برادر من بیخودی پیاز داغشو زیاد نکن...:دی من خودم حدود 2 ماه پیش کابل تی وی از خود نمایندگی مرکزی کامتل خریدم 5 تومن!!!!نقل قول:
حکایتش شده مثل خروجی تلوزیون رنوار.(عمرا تو ایران بیاد, البته اگه باشه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن 2 نوع داشتن! یکی برای گوشی هایی که کانکتور خود الجی رو دارن (مثل رنوار و ویوتی اسمارت) و یکی هم برای اونایی که پورت مایکرو یو اس بی هستن (مثل BL40 و کریستال).
خیلی هم چیز با حالیه همه چی رو تو تی وی نشون میده حتی اینترفیس...:دی تصور کنید اس کلاس روی تلویزیون 21 اینچ!!!
در ضمن عدم وجود لوازم جانبی هم تقصیر نمایندگی هستش که سفارش نمی گیره....:13::13:
نقل قول:
برادر من بیخودی پیاز داغشو زیاد نکن , 21 اینچه که دیگه تصور کردی نداره:31:
مانیتور من 23 اینچه برو حالشو ببر. تازه تلوزیونمونم 55 اینچه دلت بسوزه.:21:
شوخی کردم به دل نگیری یا.:10:
واقعا ممنون از پاسخت ولی شاید باور نکنی یکی از مهمترین دلیلی که من سال های قبل (وقتی اقا مقداد با گرفتن رنوار شروع به دستو پا کردن اون تاپیک قشنگه کرد) رنوار نگرفتم نبودن کابلش تو بازار بود یعنی فکر میکردم اصلا ساخته نشده.
کلی خشحالم کردی . بازم ممنون.:26::26::26::26::26::11::11::11::11::11 :
منظورشون كيفيت پخش توسط گوشي بودش نه نمايش TV و امثالهم...:31:نقل قول:
نقل قول:
برادر من بیخودی پیاز داغشو زیاد نکن , 21 اینچه که دیگه تصور کردی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دقیقا....اس کلاس خیلی اینترفیس قشنگیه و توی نمایشگر های بزرگتر زیباتر هم میشه....نقل قول:
منظورشون كيفيت پخش توسط گوشي بودش نه نمايش TV و امثالهم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]