اینم واسه من.پزشکی هم قبول نشدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم واسه من.پزشکی هم قبول نشدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به نظر من آزاد تو جامعه کللی با دولتی فرق میکنه...ولی خب بستگی به رشته و شهر داره...اگه آدم آزاد یه جای خوب قبول بشه و دولتی جای خوبی نباشه معلومه که باید بره آزاد...گور پدر مدرک معتبر:31:...مهم اینه که آدم کجا راحت باشهنقل قول:
وقتي كلا كار نباشه تو جامعه آزاد با دولتي فرقي نداره:46:
بچه ها یه سوال دارم لطفا هر کی می دونه جواب بده...
اگه من امسال برم دانشگاه آزاد ثبت نام کنم می تونم سال تو کنکور سراسری 89 شرکت کنم؟ یعنی هم تو دانشگاه آزاد واحد هام رو پاس کنم و هم واسه کنکور 89 بخونم و اگه خدایی نکرده تو کنکور سراسری 89 قبول نشدم همون آزاد رو ادامه بدم و اگر هم تو سراسری 89 قبول شدم بعد از اطمینان از قبولی تو سراسری 89 از دانشگاه آزاد انصراف بدم... یعنی لازم نیست که قبل از ثبت نام برای کنکور 89 (تو آذر ماه ) از دانشگاه آزاد انصراف داد؟
نمی دونم منظورم رو متوجه شدید یا نه؟
آقا کسی میدونه این ستاره که گوشه ی یه درس زده چی هست ؟ تو کارنامه رو میگم...من از داداشم پرسیدم گفتش که برای درس هایی که ستاره کنارشه باید رماول دانشگاه پیش همون رو بگذرونی از اول !!!!!!!!!!!!!!!!!! من ریاضیم بغلش اینو زده !!! خیلی مسخرست..اگه اینطور باشه .. تو 2-3 کارنامه بچه ها هم دیدم کناره ریاضیشون زده بود...کسی میدونه بی اطلاع نذاره لطفا !!!!!!
من تو اون تاپیک جوابتو دادم گفتم نه!!
برادرتون درست گفتهنقل قول:
آقا کسی میدونه این ستاره که گوشه ی یه درس زده چی هست ؟ تو کارنامه رو میگم...من از داداشم پرسیدم گفتش که برای درس هایی که ستاره کنارشه باید رماول دانشگاه پیش همون رو بگذرونی از اول !!!!!!!!!!!!!!!!!! من ریاضیم بغلش اینو زده !!! خیلی مسخرست..اگه اینطور باشه .. تو 2-3 کارنامه بچه ها هم دیدم کناره ریاضیشون زده بود...کسی میدونه بی اطلاع نذاره لطفا !!!!!!
درسی که ستاره داره رو می دن باز باید بخونیشنقل قول:
اوه اوه ...بدبخت شدم..فردا با چه رویی اگه بخوام برم آزاد !!! برم مکانیک تهران مرکزی بگم میخوام پیش رو باز پاس کنم...بابا آخه این چه مسخره بازیه هست !! 100 رحمت به سراسری
تهران مرکز دانشگاهش همونه که توی شهرک غربه؟
اصلا تهران مرکز کجاس دانشگاهش؟
اون که تو شهرک غرب روبه روی میلاد نور هست تهران غربه یا مرکز؟:دی
آقای javat ناراحت نباشین اکثرا پیش نیاز بهشون میخوره!
تهران مرکز تو پیچ شمیرون هست ‘ يه دونه هم بغل مدرسه البرز ( زیرپل کالج )نقل قول:
اون که تو شهرک غرب هست ، یکی از شعب تهران جنوب هست !
تهران غرب هم توی صادقیه است .
خیلی ببخشید ها ، توی چند روز آینده که نتایج سراسری میاد جای خالی یه تاپیک که توش بشه رشته هایی رو که تو آزاد و سراسری قبول شدی رو با هم مقایسه کنی احساس میشه . :46:
ما هم که عضو جدید هستیم و تا میام تو p30 تکون بخوریم ، میگن مدیرها و همکاران باید تائید کنن . :31::27:
ولی اگه همچین تاپیکی باز بشه خیلی خوبه ... چون من که خیلی خیلی دودل هستم .
دولتی یا آزاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مسئله این است .:5: