ســــــــــلام
از وقتی رم اصلی گوشی را عوض کردم دیگه گوشی نقشه های جی پی اس را نشان نمیدهد.
دوستان راه حلی دارند؟
با تشکـــــــــر
Printable View
ســــــــــلام
از وقتی رم اصلی گوشی را عوض کردم دیگه گوشی نقشه های جی پی اس را نشان نمیدهد.
دوستان راه حلی دارند؟
با تشکـــــــــر
با سلام به دوستان
من گوشی رو معمولا اپدیت می کنم(البته بدون استفاده از کامپیوتر و نرم افزار و از طریق برنامه اپدیت داخل خود گوشی) اخرین ورژن گوشی هم بعد از اپدیت 15 ژانویه 2011 به 054.003 تغییر کرد ولی بعد از این اپدیت چند تا مشکل ایجاد شده:
1- نرم افزار ایمیل به هیچ وجه به اینترنت متصل نمیشه(نسخه 3.09.0)!
2- نرمافزار ovi maps نقشه ها رو به صورت انلاین(A.gps) بالا نمیاره(یعنی در حالت نقشه ماهواره ای بالا میاره و میتونه از امکان انلاین استفاده کنه ولی وقتی روی نقشه عادی میزاری از حالت انلاین نمیشه استفاده کرد)نسخه 3.04
این نکته رو هم بگم که غیر از این دو مشکل بقیه نرمافزار ها به راحتی انلاین میشن و از اینترنت استفاده میکنن
یه مشکل هم از اون اولی که گرفتم (حدود ا.5 سال پیش) اینه که نمیشه زبان نوشتاری گوشی رو حین نوشتن با دکمه مربع سوئیچ کرد بین فارسی و انگلیسی یا هر زبان دیگه
گوشی رو چند بار مستر ریست کردم ولی هیچ کدوم از مشکلات حل نشد
راه حل چیه؟
آقا این Digital compass که توی مشخصات گوشی نوشته چیه و کجاست؟
اگه منظورش قطب نمای دیجیتاله، برنامش کجای گوشیه ؟
من پیداش نمیکنم:41:
این یه برنامه جداگانه نیست که شما پیداش نمیکنی! در اصل این گوشی با استفاده از gps داخلی و موقعی که به ماهواره وصل میشه به صورت دیجیتالی می تونه جهت شمال رو براتون نمایش بده که در نرمافزار ovi maps و دیگر نرمافزارهای جهت یابی، قابل استفاده و مشاهده است این امکان رو همه گوشیهایی که gps داخلی دارن ازش می تونن استفاده بکنن و چیز مختص به این گوشی نیست!(در اصل یه امکانات فرعی هست در گوشی)نقل قول:
سوال ما بی پاسخ ماند.
چگونه میتوانم نقشه های جی پی اس را دوباره فعال کنم؟؟؟؟
نقل قول:
برای سوئیچ بین زبان ها میتوانید از نرم افزار هایی مانندLangSwitcher استفاده کنید. میتوانید هر دکمه ای را به آن اختصاص دهید ولی بهتر است مربع و ستاره نباشد تا سایلنت و روشن شدن بلوتوث غیر فعال نشود.مثلا 0 را انتخاب کنید. جز این نرم افزار راه حل دیگری وجود ندارد.
---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------
نرم افزار LangSwitcher
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=136973
با توجه به تعویض رم گوشی و اینکه نقشه ها رو گوشی روی حافظه ذخیره می کرده خوب نقشه ها پاک شده.نقل قول:
چند تا راه حل داره:
1- رم قبلی گوشی رو بزارید سر جاش!
2- در نرم افزار ovi maps در قسمت settings ودر قسمت internet به جای offline بزارید روی online که با این کار هر موقع شما نرمافزار رو اجرا کنید این نرم افزار نقشه ها رو دانلود می کنه (البته برای دانلود هر قسمت از نقشه باید برین رو همون قسمت از شهر یعنی فرضا شما نقشه شهر تهران رو می خواید باید همزمان که نرمافزار رو اجرا کردید به همه جاهای شهر سرکشی کنید تا نقشه های اون قسمت ها رو دانلود کنه
3- به وسیله نرم افزار ovi suite (قابل دانلود از خود سایت نوکیا و ovi) و وصل کردن گوشی به کامپیوتری که به اینترنت پر سرعت متصله نقشه هر کشوری (ایران) رو دانلود کنید و تو گوشی منتقل کنید از طریق همین نرم افزار
4- ولی راحت ترین راه به نظر من این راهه! مراجعه به این ادرس و دانلود نقشه های آماده:
موفق باشیدکد:http://www.mobilepc.ir/?p=217
سلام دوستان
به نظر شما آیا راهی هست که بشه فلش مموری رو بدون واسطه و مستقیما به Nokia e52 وصل کرد؟ و محتویات آن را روی گوشی ببینیم یا اجرا کنیم؟
یا اینکه اتصال فلش به گوشی های سیمبین غیر ممکن است؟
لطفا راهنمایی کنید
منتظرم
نقل قول:
با سلام
تا اونجا که میدونم این ویژگی تو بعضی از مدل ها مثل n8 , x2 وجود داره و اسمش USB on The Go هست.
شاید راه دیگه ای هم وجود داشته باشه .
كسي خبر داره چرا اين گوشي اينقدر كم شده تو بازار
قيمتش به 300 نومن رسيده
تازه شايع شده كه اينايي هم كه تو بازاره همش فلشه و نو نيستش
اگه كسي خبري در اين مورد داره لطفا بگه، چون من ميخوام يكي بخرم
ممنون
با سلام
از بین شما دوستان کسی هست که روش استفاده از Email این گوشی رو به طور ساده توضیح بده؟
آیا این نوع بخصوصی از Email است؟ یا همون yahoo mail هستش؟
و اصلا ایا تو ایران میشه ازش استفاده کرد؟ چطوری؟
منتظر پاسختون هستم