چی میگی؟ پس آزاد مشهد بوق تشریف دارند که آزاد نجف آباد بیاد بشه دومین دانشگاه آزاد کشورنقل قول:
Printable View
چی میگی؟ پس آزاد مشهد بوق تشریف دارند که آزاد نجف آباد بیاد بشه دومین دانشگاه آزاد کشورنقل قول:
همه رو شهر خودشون تعصب دارن!نقل قول:
بحث تعصب نیستنقل قول:
شاید دوست قبلی روی تعصب حرف زده باشه
ما توی اصفهان دانشگاه ازاد اصفهان ! نداریم بلکه دانشگاه ازاد اول استان دانشگاه نجف اباد هست
شاید چون اسمش نجف اباد هست بعضی ها خرده میگیرن !
وگرنه اگه یه سرچ توی گوگل هم بشه جایگاه این دانشگاه معلوم میشه
در ضمن به همراه تهران جنوب و علوم تحقیقات تنها دانشگاههای ازادی هستند که مدرکش در خارج از کشور بخصوص کانادا و سوئد معتبر هست
توی شهر اصفهان هم مدرک نجف اباد بعد از دانشگاه اصفهان و صنعتی حتی از مدرک دولتی های بقیه ی شهرها معتبرتر هست
البته بگم من هنوز تصمیمی برای رفتن به نجف اباد ندارم فقط اطلاعات زیادی از این دانشگاه گرفتم
دانشگاه ازاد مشهد هم طبیعتا چون ماله یه شهر بزرگ هست باید شرایط خوبی داشته باشهنقل قول:
اما به ترازهای 2تا دانشگاه یه نگاهی بکنی میتونی قضاوت بهتری داشته باشی
من هم همين نظرو دارم :26::33:نقل قول:
شما واقعا اگر سراسري دوقوزاباد رشته ي بهتري قبول مي شديد ازاد ميرفتيد؟:18:نقل قول:
خوب اگه آاد شهر خودم قبول شم بهتره تا سراسري شهرستان!
رشته ی بهتر یعنی چی؟نقل قول:
من علایقم مشخصه.
هم آزاد رو از روی علایق انتخاب کردم هم سراسری.
پس هر کدوم رو که قبول شم مسلما بهش علاقه داشتم و باید برم.
یعنی فرقی نمی کنن.
فقط سراسری دورتر میشه آزاد نزدیک تر.
در ضمن من گفتم آزاد نجف آباد نه هر آزادی...
اتفاقا بنا بهتراز ها بگیریم اوضاع خوبی نداره نجف ابادنقل قول:
بر اساس همین کارنامه های امسال که دوستان گذاشتن مکانیک نجف اباد اخرین فرد قبول شدش ترازش 4055 در حالی که عمران مشهد 6226.
امسال عمران نجف اباد 6540 بودنقل قول:
معماری 6200
الکترونیک 6320
شهرسازی توی انتخاب دوم 6200 بود.
میکانیک ساخت و تولید 6000 ( اون میکانیکی که سعید زده بود 4000 بود به 2دلیل . 1 - اینکه سال اولش بود 2 - نزدیک 300 نفر قبول کرده )
اها مرسی که از گمراهی درم اوردی.ولی عمران بالاتز از الکترونیکه؟نقل قول:
مکانیک سیالات رو هم بگی ممنون میشم