آره...
بچه ها این فرمویره چرا واس 0251 نداره؟؟؟
من سابقا 83850v1 بودم ، بعد از آپدیت 0251 شدم ، و این هم 0251 نداره :|
ویرایش :
داره : دی
Printable View
آره...
بچه ها این فرمویره چرا واس 0251 نداره؟؟؟
من سابقا 83850v1 بودم ، بعد از آپدیت 0251 شدم ، و این هم 0251 نداره :|
ویرایش :
داره : دی
سلام...
رفتم 1.91 : دی
ویرایش :
یه فیبل 3 داشتم ، گذاشتم تو درایو دیدم عکسشو آورد گفتم حله... پشت دیسک هم کاملا خوشگل بود : دی
بعد بازی اجرا نشد ، گذاشتم تو کامپیوتر دیدم میزنه 170 مگ :-ال
زندگیه داریم؟؟؟ به یه وضی رفتیم 1.91 حالا یه بازی AP2.x هم نداریم :|
پ.ن : دلیل x اینه که نمیدونم باید بگیم 2.5 یا 2.6 : دی
پارسا 1.91 و بیرون ریختی یا خودت؟اگه خودت چطوری؟
خودم ریختم...نقل قول:
چجوری هم دقیقا نفهمیدم کجاش رو سوال داری ، ولی :
دی وی دی کی رو که از سری قبل که 1.9 ریخته بودم در آورده بودم ، بعد دی وی دی کی + LTPlus-025v1.91 رو دادم به جانگل که فرمویر بسازه ، بعد فرمویر رو ایریز کردم ، بعد بردم رو وندور ، بعدش دکمه Write رو زدم ، بعدش Outro و بعد هم تمام...
کل کار 3-4 دقیقه نهایتا طول بکشه...
یعنی اونایی که کلا پچ نکردیم رو هم اجرا میکنه یانه، فقط اونایی که واسه ورژنهای قبلی پچ شدن رو اجرا میکنه؟نقل قول:
فقط اونایی که واسه ورژن قبلی پچ شدن... اونایی که پچ نشدن کماکان اجرا نمیشن...
منظورتون از کماکان بازی هایap2.5بود؟یا کل بازی ها؟نقل قول:
بازیای ap2.5 اگه پچ نشن اجرا نمیشن ، توی 13599 هم در هر صورت اجرا نمیشن که با 1.91 اجرا میشن ، تمام : دی
COD : BO که با داشبورد قدیمی (قدیمی دیگه : دی ورژنش :-؟؟) و LT+ 1.1 یا 1.5 اجرا نمیشد ، با موفقیت اجرا شد : دی
باحالش اینجاس که کلی فروشنده رو فحش دادم :| (حقش بود البته بازی پچ نشده بود مجبور شدم دوباره رایت کنم :|)
سلام..
سوال : دی
من داشبوردم قدیمیه ( با همون کینکت آپدیت کردم : دی ) ولی ال تی 1.9 دارم ... حالا دیروز رفتم Halo Reach خردیم طرف گفت پچ شدست .. میزارم میبینم نمیاد :دی سوالم اینه که اگه الان 13599 بریزم و ال تی 1.91 اون اجرا میشه ؟ ( حال ندارم ببرم بزنم تو سرش :دی )