عزیزان اسمش هم مهمه .
راستی یاااااااااااااا یعنی کدوم آفت هست .چقدر هم خورده.نوعی سوسک هست یا لارو؟؟؟؟
شرمندهنقل قول:
پوکه خانوم ، داشتیم !!!!
حالا دیگه منو ضایع میکنی !!!!!
ببخشید.بازم شرمنده.
این سوال کجاش راحت هست.
Printable View
عزیزان اسمش هم مهمه .
راستی یاااااااااااااا یعنی کدوم آفت هست .چقدر هم خورده.نوعی سوسک هست یا لارو؟؟؟؟
شرمندهنقل قول:
پوکه خانوم ، داشتیم !!!!
حالا دیگه منو ضایع میکنی !!!!!
ببخشید.بازم شرمنده.
این سوال کجاش راحت هست.
کرم برگ خوار ذرت نیست.؟؟؟
زنجره ذرت چی؟؟؟راستش زنجره ها خوب می خورن ؟؟
دیگه نمودونم..................
تقلب به اون خوشگلی رسوندم ...:31:
پوکه جون ، اگه این سئوال تخصصی گیاهپزشکی بود ، نمیگذاشتم . کجاش سخته ؟ هرکی بوته ذرت رو دیده باشه و بلال اون رو هم خورده باشه ،باید پاسخ رو بدونه .نقل قول:
یه جورایی اشاره کردی به پاسخ اما چون گیاهپزشکی باید نام کامل آفت رو بگی تا نیم سکه بهار و باست بفرستم .
آهای گلرخ خانوم ، اگه یه بار دیگه ببینم میخواهی تقلب برسونی ، یه ضربدر قرمز بالای برگه ات میزارم تا استاد حالتو بگیره ( مخلصیم )
ای بابا این ور که دستمون از ابزار مدیریت و کارت اخطار و اخراج کوتاهه ..ایشالله میاید اونور جبران میکنیم!:31:
اجازه اقا ما بگیم جوابو! :21:ملخه!!!!!:38::whistle:
فعلا كه اينجا محله ماست و بنده بچه اين محلم .:21::21::21: لب بجنبونم :19: بر و بچ جمع ميشن و خانم مدير فرهيخته رو خط و خيطي ميكنن :27: پس فعلا اينجا رو دريابم ، اونجا خدا بزرگه :46:نقل قول:
ضمنا اون ملخهاي دكتر محموده كه ذرت ميخورن :18: و من هم مجبورم به حرمت ايشون هيچي نگم از دور تموشا كنم اين اتفاق عجيب رو وگرنه طرف ما فقط كارادرينا ذرت ميخوره :20:
پوكه عزيز ، پاسخ شما درسته و نام اين آفت caradrina exigua يا كرم برگخوار ذزته كه برگ رو به صورت توري در مياره
بنابر اين سئوال بعدي رو شما مطرح كنيد .
خوب من الان با گوشیم تو اینترنتم داشتم می مردم از فضولی که درسته یا نه اگه شما 2 روز صبر کنید و خدا بخواد خط تلفن ما درست بشه می یام سوال بعدی رو می زارم.
من تازه این ترم آفت های مهم گیاهان زراعی رو برداشتم.خوب برام سخته بود دیگه.نقل قول:
پوکه جون ، اگه این سئوال تخصصی گیاهپزشکی بود ، نمیگذاشتم . کجاش سخته ؟ هرکی بوته ذرت رو دیده باشه و بلال اون رو هم خورده باشه ،باید پاسخ رو بدونه .
یه جورایی اشاره کردی به پاسخ اما چون گیاهپزشکی باید نام کامل آفت رو بگی تا نیم سکه بهار و باست بفرستم .
این چه سایتی بود گفتی واسه آپلود من رفتم.
خوف نیست.
خوب
بگید این چه آفتی گرفته
آقا خضری شما نام علمیش هم بگید.:21::21::21::21::21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش مال درس شیرین عملیات امسالم هست که خیار کاشتم.:31:
جای همتون خالی بود.:20: