از من میشنوید برید گام آخر پیک گلواژه رو خودتون بخرید ( چاپ جدید + سوال های 87 7500 ) خیلی توپه
در مورد برنامه ریزی ام اردوان جان انقدر خودتو مشغول نکن از یه جایی شروع کن و ادامه بده مطمئن باش می تونی .
Printable View
از من میشنوید برید گام آخر پیک گلواژه رو خودتون بخرید ( چاپ جدید + سوال های 87 7500 ) خیلی توپه
در مورد برنامه ریزی ام اردوان جان انقدر خودتو مشغول نکن از یه جایی شروع کن و ادامه بده مطمئن باش می تونی .
سلام دوستان
آیا تو درس عربی الصّور الجمالیّه فی القرآن الکریم در امتحان نهایی میاد؟
در عربی به حدی غافلگیر می کنند به حدی از نکات فراموش شده سال اول و دوم میاد که نگو میگی نه برو یه چنتا نمونه بخون !لای نفی جنس نمیدونم خبر افعال ناقصه اینا همه ماله سالهای قبلن ولی تو نهایی اوردن!پس عربی سالهای قبل فراموش نشه!
فیزیک که حداقل 3 نمره مفهومی داره
شیمی زیاد مشکل نیست
یه روش هست واسه خوندن حسابان و جبر
بیایید 12 برگه سوال از 84-87 بزارید جلوتون بعدش 4تا اتفاقی ازین برگه جدا کن بعد کتابتو به چهاربخش تقسیم کن بعد بیا با توجه به بخشهات مثلا تابع بیا از اون 4 برگی که جدا کردی تابع رو فط حل کن بعد اگه اشکال داشتی بیا کل تابع رو بخون واین کار رو برای بقیه فصلها تکرارکن!
حالا مرحله 2 4 تا دیگه از برگه ها جداکن شروع کن به حل کردن اگه هرجا گیر افتادی مثلا در تابع معکوس غلط داری میای فقط همون تابع معکوس رو دوباره میخونی از تو دفتروکتابت بعدش بازم برای بقیه تکرار میکنی!
حالا مرحله سوم بیا امتحان رو از سوال 1تا آخر حل کن احتمالا زیاد گیر نکنی!
بااین روش وقتت صرفه جویی میشه وامتحان نهای حل کردی و نمره بالایی میگیری!
سلام دوستان ! همه ی شما مشغول دوره کردن درس هاتون هستید پس حتما میتونید به این سوال من جواب بدید :
این معادله رو با ذکر دلیل موازنه کنید :
K2Cr2O7 +HCl --------------------->Cl2 +CrCl3+H2o+KCl
من دنبال یه جایی برای طرح این مشکلم بودم اما جایی بهتر از این جا پیدا نکردم ! خلاصه اگر جای خوبی سوالم رو مطرح نکردم ببخشید
( من جواب مسئله رو هم میدونم ولی دلیلش که چرا جوابش این میشه رو نمی دونم ! )
چه دوره ای خدا کمکمون کنه 2روزه دارم زمین می خونم انقدر سخته که 20صفحه پیش رفتم:41: ...
سینا جان افرین من هم همین مشکل رو تو موازنه کردن دارم اگه کسی می تونه یه توضیحی بده...
روش خاصی واسه موازنشون نیست!!! یعنی به روشای تجربی حل میشه ... بستگی داره چی باشه زیاد حل کنی دستت میاد
مثلاً اینجا ازo7 شروع میکنیم پس ضریب H2oاونور معادله 7 میشه بعدش هم باید عنصرهای همون ترکیبو یعنی K2وCr2موازنه کنیم پس ضریبKCl و CrCl3 جفتشون 2 میشه بعدشH رو موازنه میکنیم چون قبلاً ضریب 7 واسه H2oگذاشتیم پس 14 تا HClداریم اونور معادله رو هم اگه تعدادCl بشماریم فقط 6تا میخوایم که اگه ضریب 3 واسه Cl2 بزاریم موازنه میشه!!!به همین راحتی
:18::19:نقل قول:
آهان.خیلی جالب بود روشه شما ! من برای حسابان و جبر خیلی می ترسم !!!!!!:41:
الان جبر رو تموم کردم با کل درس ها...حبر و حسا دارم فقز تمرین و نمونه سوال حل می کنم...
زبان فراسی رو چطوری بخونم ؟؟!؟!!؟؟!!؟
راستی آواترم رو کتاب مقدس حسابان گذاشتم !! تا هر وقت قبول شدیم،اون بالاش سمت راست روبان مشکی بزنیم !!!!!!!! :دی
یعنی مرد !!!!
زبان فارسی رو به نظر من بیشتر باید خوند ، مخصوصا خود مثال های کتاب رو البته بعد از این کارها باید نمونه سوال حل کنی تا به یک تسلط کامل برسی
برای زبان فارسی...خود کتاب که خوبه ! چون سوالات عین کتاب میاد...
ولی من جواب خود آرمایی ها رو ندارم !!!! میگم یه آدم از خود گذشته پیدا میشه اینجا که چندتا خودآزمایی هستا که توش نوشته در مورد فلان چیز چند سزر ن.شته ادبی یا طنز بنیوسید رو برای من بنویسه!!!!
خیلی گیر اینم...شده حفظ کنمشون!! چون از خود تمرینا میارن.معمولا 1 نمره هم داره...یکی کمکم کنه !