لطفا یه نفر سیو این بازیو بزاره(ترجیها مراحل بعد از مسابقه ماشین):19:
Printable View
لطفا یه نفر سیو این بازیو بزاره(ترجیها مراحل بعد از مسابقه ماشین):19:
چرا منم مشکل سیو دارم .17 درصد که هیچی همون مرحله اول هم سیو نمیکنه:41:نقل قول:
please help.......:19:
بازی را دو هفته ای هست که گرفتم (از یکی از کشورهای اروپاییه برام اوردن)
بازی زیبایی هستش با نو اوری های فراوان ولی اصلا و به هیچ وجه با GTA قابل مقایسه نیست
نقاط قوت بازی:
1-ترکیب جنگ جهانی با یک محیط باز.
2-داستان زیبا
3-گرافیک متوسط
4-طراحی ماشین ها متنوع
5-استفاده از هر نوع اسلحه
6-گیم پلی نسبتا خوب
7-فیزیک جذاب و بسیار گیرا بازی
8-آهنگهای بسیار زیبا
9-هوش مصنوعی خوب
10طراحی فوق العاده آسمان در مواقع بارانی و آفتابی و نیمه ابری
معایب بازی
1-طراحی فوق مسخره ی آب
2-خراب نشدن ماشینها
3-باگهای مکرر بازی و لود نشدن تکستچرها که البته ای ای در حال ترمیم این باگها با یک پچ هست.
4-خون در این بازی واقعا مسخره طراحی شده فکر کنم با پینت ساختنش
5-کمی مصنوعی بودن بخش روستایی
6-انفجار مسخره
البته همینها یادم اومده
نقل قول:
نوآوری:سیگارکشیدن:31:
عزیز دل این که نوآوری نیست.Snake از متال گیر 1 تا حالا سیگار میکشه!تازه سیگار کشیدنش رو اعصاب و جونش هم تاثیر داره و فقط برای نمایش نیست!اصلا سیگار جزو آیتم های بازیه!نقل قول:
اقایون من ویندوزم سون هستش با کارت گرافیک ati 3870 یعنی همه مشکلات یکجا جمع شده . من بازی رو که میخوام انجام بدم بعده 20 ثانیه هنگ میکنه و باید ببندمش راه حلی پیدا نشد .
ببین اون چیزایی که ص 12 نوشتم بدردت می خوره؟!نقل قول:
دوستانی که روی ویندوز 7 با بازی مشکل دارند اگه میتونند ویندوز xp sp3 نصب کنند درست میشه، من همین کارو کردم واقعا جواب میده، الان نصف بازی رو رفتم
خوب عزیز دل برادر :20: ما هم تو xp sp3 نصبیدیم ولی بازی بعد از چند مرحله هر چی سیو می کنی دیگه لودش نمی کنه !نقل قول:
تو دی وی دی شما کرکش چه جوریا بود ؟ این عکی فایلهایی که تو پوشه کرک من بود که من همه رو ریختم تو پوشه اصلی بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی بازی رو تموم کرده؟ درصد بازی که توی Stats هست درصد کل بازیه یا فقط ماموریت های اصلی؟ بازی چند تا Act هستش؟اگه سریع جواب بدین ممنون میشم!