دقیقاً درسته.نقل قول:
یکی از بزرگترین عوامل موفقیت مدیری تا اینجا پیمان قاسم خانی بوده و نبودش هم توی این مجموعه خیلی به چشم میاد.
یادمه یه مجموعه دیگه هم بدون پیمان قاسم خانی ساخته بود که اونم زیاد جالب از آب در نیومده بود ولی یادم نیست کدوم بود.
Printable View
دقیقاً درسته.نقل قول:
یکی از بزرگترین عوامل موفقیت مدیری تا اینجا پیمان قاسم خانی بوده و نبودش هم توی این مجموعه خیلی به چشم میاد.
یادمه یه مجموعه دیگه هم بدون پیمان قاسم خانی ساخته بود که اونم زیاد جالب از آب در نیومده بود ولی یادم نیست کدوم بود.
مهران مدیری و ایرج طهماسب خوب کار کردن...
یکی نظر سنجی بزاره مرسی
خیلی داره کش دار میشه!
زودتر باید از مهران مدیری در بیاد
این اتفاق احتمالاً توی قسمت بعد می افته . اما تا اینجا که ضعیفتر از مرد هزار جهره است ، شاید هم به خاطر اینه که جریان کلی داستان برای ما تکراریه و فقط سوژه ها تغییر می کنن .نقل قول:
آره همش مرد 1000 چهره هست.
خودشونم راضی نبودن قسمت 2 رو بسازن
به نظر منم بهتر بود که نمی ساختن!
سلام
بعد سیل انتقادات و محکوم کردن های اقشار مختلف جامعه از قبیل اتحادیه ی دزدهای پایتخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهران مدیری اعلام کرد دیگه برای تلوزیون چیزی نمیسازه و اگر بخواد کاری بکنه در عرصه ی سینما خواهد بود ...
اما ساختن دنباله ی همان سریال جنجالی یک سوال رو در ذهن من بیننده به وجود میاره که "چرا؟"
جواب بنده : احتمالا پیشنهادی بهش دادن که نتونه رد کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپانسر هم که ماشاء الله وضع اش توپه! ...
الانم برای هیچکدومشون هیچ مهم نیست که تکرار قبلی هست یا نه!
من فکر می کنم چون این سریال 13 قسمت بیشتر نیست و کوتاهه شاید بهتر باشه برای نتیجه گیری تا پایان سریال صبر کنیم . فعلاً که همگی در حال waiting میباشیم !
دیگه به این فجیهی که شما میگید هم نیس . نمیساختن بهتر ... !! /; اونا وقت گذاشتنو هزینه کردن تا ما رو چن دقیقه بخندونن (میدونم این جمله ها کلیشه ای شده !! , ولی ... ) , فک نکنم انصاف باشه این جوری بگید .نقل قول:
Tnx
بله منم موافقم
چون اکثرا کارای مدیری کم کم بهتر میشه
ما هم چنان امید واریم!
نقل قول:
خودشونم به ساختنش راضی نبودن دیگه که 2 شو بسازن!