سلام؛
ببخشید کیشون کنسول دار هارو زیر سوال بردن؟ اگه منو می گید؛ خودم فکر نمی کنم اشتباه کرده باشم، چون اوشون (!) می گفتن ما ها از روی حسرت از بازی بد می گیم. در ضمن مگه ما به کسی فحش دادیم؟ گفتیم که هیچ کسی یا چیزی که باعث ناراحتی باشه نباید در این بازی باشه، حالا چه پیامبر چه بقیه. و اینکه مگه اینجا کسی یقه دیگری رو بخاطر بیان بیان آزاد نظرش میگیره؟ اگه اینجوریه دوستانی که از P30 رفتن حق داشتن. تازه، الان داره دست دوستانی که خیلی مظلوم بودن و می گفتن بحث رو تموم کنیم و ما حرص می خوریم داره رو میشه، ما که بیخیال شدیم، شمایید که چه قبلا چه حالا به بقیه می پرید، مگه اینجا چال میدونه که شاخ و شونه می کشید و قلدر بازی در میارید. شما که صاحب این تاپیگ نیستید، هستید؟ چرا وقتی ما تموم می کنیم شما دوباره همش می زنید؟ حالا بگید ما بحث انحرافی را میندازیم. جدیدا دوستان خیلی بحث رو کش میدن. باید یه مدت تاپیک قفل بشه و پستامونو پاک کنن تا کوتاه بیایم؟ لطفا یه ذره انصاف داشته باشید اگر من توهین کردم، ببخشید؛ ولی بقیه هم توهین کردن. من یه بار دیگه هم فقط به عنوان یه کاربر میگم: لطفا این بحث رو ادامه ندید تا ما هم ادامه ندیم!