مرسی از توضیحاتت . آره این GPS بد درد سریه . یه توضیح اضافه هم در مورد نصب We-travel روی kc910 اینجا هست (البته کمه ) :نقل قول:
نشدم خودتو زیاد اذیت نکن :46:کد:http://www.lg-phones.org/lg-renoir-kc910-gps-program-with-offline-maps.html
Printable View
مرسی از توضیحاتت . آره این GPS بد درد سریه . یه توضیح اضافه هم در مورد نصب We-travel روی kc910 اینجا هست (البته کمه ) :نقل قول:
نشدم خودتو زیاد اذیت نکن :46:کد:http://www.lg-phones.org/lg-renoir-kc910-gps-program-with-offline-maps.html
درود
فردا صبح کار رو تموم می کنم و می خرمش .
اما یک بار دیگر از تمامی دوستان عزیزم که مرا ( بعد از خواندن 1 سال ریویو گوشی ها ) در خرید رنوار راهنمایی کردند ، تشکر می کنم .
واقعا اینی که گفته می شه ، پشت هر چیزی یه حکمتی وجود داره ، راست راسته . از خدا ممنونم که بهترین رو بهم اعطا کرد .
بعد از خرید فردا می ریم مهمونی ، بعدش در خدمتت تمام عزیزان هستم .
سرزنده و پایدار باشید
خوبه شما فکر کنم سومین رنواری فروم باشی!
به نظر من که از همه نظر عالیه فقط ظاهرش فوق العاده نیست ...
من که خیلی به این گوشی علاقمند شدم واقعا فوق العادس و حتما تا چند وقت دیگه که میخام موبایل بخرم
اگه گوشی بهتری نیاد 100% اینو میخرم
در مورد ظاهرش اگه منظورت خود گوشی هست که سلیقه ی خودتونه و من کاری ندارم. ولی در مورد اینترفیس تا از نزدیک نبینی متوجه زیباییش نمیشی.
حسین جان شما باهاش کار کردی؟ خیلی خوبه ؟نقل قول:
گوشی رو از نزدیک دیدی؟ منم فقط تو عکس ها دیده بودم ، اما از نزدیک که دیدم واقعا حال کردم ، عالیه ظاهرش:46:نقل قول:
اینترفیسش رو البته تو ویدئوهای تو اینترنت دیدم ، باهاش کار نکردم.
میگم الان که داشتم نگاه می کردم دیدم از بین گوشی هایی که Coming soon هستند تعداد زیادیشون از نظر GPS وضعیتی مشابه رنوار دارند ، یعنی فقط جاوا هستند ، پس جای امیدی هست که بالاخره برنامه ی GPS اش راه بیافته .
تا به حال LG رنوار و سامسونگ پیکسون فقط این خصوصیت رو داشتند ، اما حالا نگاه کنین به لیست گوشی هایی که قراره بیان، GPS داخلی دارند و فقط جاوا هستند :
w995
5330Xpress
LG arena
6700 classic
Sony Ericsson C903
Samsung S5600
6260 slide
Samsung M7600 Beat DJ
Samsung T919 Behold
Samsung S7350 Ultra s
Sony Ericsson Z780
LG KS500
راستی هنوز پیگیر وضعیت GPS و نقشه و اینا هستم ، اون رفیقمون کجا رفت ؟:31:وقتی نقشه رو تبدیل کردم آپ می کنم .
من ویوتی رو از نزدیک دیدم و باهاش کارکردم. واقعا زیبا بود. ویوتی و رنوار اینترفیس مشابهی دارند به همین خاطر میگم رنوار زیباست.نقل قول:
گوشی رو از نزدیک دیدی؟ منم فقط تو عکس ها دیده بودم ، اما از نزدیک که دیدم واقعا حال کردم ، عالیه ظاهرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی ؟؟:40:نقل قول:
اگه اینطور باشه که خیلی خوبه چون به نظرم تنها مشکلش بود :11:
من فکر میکردم باتریش هم ضعیفه ولی با این اوصاف میبینم از رقبای سامسونگیش بهتره:40::8:
راستی مقداد جان تمام عکسایی تاحالا گذاشتی لینکشون خراب شده ...
خیلی دوست دارم چند تا عکس از رنوار ببینم (ترجیحا خودتون گرفته باشید .. قابل اطمینان تره)