با Pes connector2009 امتحان کردین. من با یکی دوستان بازی کردم. مال من مشکل آنچنانی نداشت ولی سرور او مشکل دار بود.
Printable View
با Pes connector2009 امتحان کردین. من با یکی دوستان بازی کردم. مال من مشکل آنچنانی نداشت ولی سرور او مشکل دار بود.
كلا نتيجه اي كه من گرفتم اينه كه به اين راحتي نميشه من با ماگازين هم امتحان كردم جواب نداد. تنها راه براي ما استفاده از CD Key يكتا و اورجينال هستنقل قول:
من پس اورجینال رو خریدم از دبی
اما با اینترنت 256 ای دی اس ال نمیتونم اصلا با هیچ کس بازی کنیم آیا با روش شما میشه با هم بازی کنیم بلاخره یا نه؟ !!
من اون موقع كه 512 داشتم خيلي راحت بازي ميكردم تازه با 256 هم ميشه مشكل شما چيز ديگه اي هست سرور كونامي فوق العده فوي امكان نداره نتوني بازي كني با 256 شما كه cd key اورجينال رو داري ديگه غم نداري اين روش ها رو بيخيال شونقل قول:
من با چند نفر خواستم بازی کنم منو انداختن از روم بازی بیرون و گفتن اینترنتت خیلی کنده !نقل قول:
بعد رفتم به سایت خود کنامی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من C داد یعنی اصلا سرعتم برای بازی آنلاین مناسب نیست !! :41:
به عاشقان دلسوخته كونامي بر نخوره ولي كونامي واقعا شركت گدايي هست عوض اينكه توي تمام مناطق يه ايستگاه سرور بزنه تا همه مجبور نشن براي بازي به سرعت بالا نيازمند بشند ولي تنها يه سرور داره اونم توي ژاپن هست. متاسفانه نميدونم چرا كونامي از سوي هيچ كمپاني يا اسپانسري حمايت مالي نميشهنقل قول:
سلام
چطور میشه pes 2009 رو در شبکه lan با دو کامپیوتر که مستقیم به هم وصل هستند بازی کرد؟ (بدون هاب و سرور)
امروز توی قرار بزاریم توی pes hungry من boby bob هستم
من كه اصلا با سرعت 64 نميتونم فعلا آنلاين بازي كنم اوايل كه نسخه اورجينال به دستم رسيده بود 512 داشتم مي رفتم بازي مي كردم بخصوص Legend رو ولي با اين 64 نميتونم وارد شم لگ داره
با این میشه legendبازی کرد؟