70 تومن.من تا دو هفته دیگه باید 300 تومن بریزم تو شکم دانشگاه.
مودم ارزون تر نیست تا حد 15-20 تومن؟؟
توی شیراز کسی نمیدونه ولیرلش کجاست برم لذت ببرم؟؟
Printable View
70 تومن.من تا دو هفته دیگه باید 300 تومن بریزم تو شکم دانشگاه.
مودم ارزون تر نیست تا حد 15-20 تومن؟؟
توی شیراز کسی نمیدونه ولیرلش کجاست برم لذت ببرم؟؟
شما با 15-20 تومن مودم معمولی adsl نمیتونی تهیه کنی.الان مودم دیال آپ خوب این فیمت هست.نقل قول:
چند وقت پیش که شیراز بودم توی مجتمع ستاره فارس چندتایی اینترنت بدون پسورد بود.
اگه اشتباه نکنم توی خیابان ستارخان یک فست فود هست که کنتاکی و... داره به نام جیوانی(بخشید اگه اسمش را اشتباه گفتم :31:).بقلش هم انگار سوپر سروش بود.(اسمش همچین چیزی بود.) آنجا هم سرچ کردم اینرنت وایرلس بدون پسورد بود.به غیر از اینترنت وایرلس هم عجب آب و هوایی هم داشت.:25::31:
کارخانه ASP واقع در شهرک صنعتی شیراز هم اینترنت وایرلس داره.آنهم با چه سرعتی خواستی اینجا هم میتونی بری. : دی (الیته این را روی شوخی معرفی کردم.چون هیچ آدم عاقلی برای اینترنت وایرلس اینقدر راه نمیره)
راستی بحث تاپیک از موضوع اصلی خارج نشود.
اینجا چون تاپیک نقد وبررسی بازی هاست پس باید درباره ی بازی ها بحث بشه:
این پستو میزنم تا بحث از موضوع اصلی تاپیک خارج نشه!:46:
امتیازاتی که تا حالا بازی SoulCalibur: Broken Destiny کسب کرده:
IGN : 8/10
Games Master UK : 84/100
GamePro: 4/5
3DJuegos : 84/100
Cheat Code Central: 84/100
با توجه به امتیازاتی که گرفته باید بازی خوبی باشه..
ما که فعلا نمی تونیم بشینیم بازیش کنیم!:41:
...
بچه ها یه چیزی بزارید اینجا بخونیم حوصلمون سر نره.هی میام اینجا هی هیچی نیست هی ...
huntery همون رامسس کجایی؟
آقا حمیدم که هیچ کار نمیکنه:دی
یه چیزی،اسم یه بازی رو بگید بعد همه بریزیم نظرمون رو بگیم بعد اگه جری چیزی شد چه بهتر! نظر شما چیه؟؟
چند تا اسکرین شات از GTA chinatown wars
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
محتوای مخفی: 3
محتوای مخفی: 4
محتوای مخفی: 5
منبع رو نمیدونم:31:
این هم 2 تا تریلر از 2 بازی فوق العاده little big planet و locoroco:midnight carnival
little big planet
در این تریلر اشاره ای به نحوه ساخت مراحل دلخواه هم میشود.(جالبه هست.پیشنهاد میشه ببینید.)
locoroco:midnight carnivalکد:Size:4,145 KB
http://www.4shared.com/file/129678411/dcfb4814/little_big_planet_for_psp.html
کد:Size:5,347 KB
http://www.4shared.com/file/129680707/6921dd07/locoroco_midnight_carnival_for_psp.html
بهتون قول میدم GTA chinatown wars یکی جذاب ترین بازیها بشه : دی ....
آره منم با شما موافقم.نقل قول:
بهتون قول میدم GTA chinatown wars یکی جذاب ترین بازیها بشه
نمیدونم شما نسخه DSش رو بازی کردید یا نه ولی من وقتی داشتم psp رو میخریدم اینو بازی کردم به مغزم زد گفتم به جاش DS بخرم.باورتون نمیشه چقدر این بازی باحاله.
این چند هفته ی اخیر فعلا PSP رو گذاشتم کنار...آخه این روزا خیلی بازی نمیاد واسه psp ...واسه همین کمتر نقد میزارم اینجا..نقل قول:
نقد Soul Calubur Broken Destiny به زودی...فعلا دارم دانلودش می کنم.:46:
از این به بعد تو این تاپیک لیست بازی هایی که تو هر ماه عرضه میشه رو هم قرار میدم و یه تحلیل و توضیح خیلی کوچولو هم درباره ی بازی های اون ماه میذارم!! چه طوره!؟