دوستان من در يررسي هاي اينترنتي متوجه شدم سي پي يو هاي اتم اينتل تقريبا نصف كارايي سلرون ها را دارند در مورد سي پي يو اين نوت بوك به نظر شما بهتر نيست از انواع 10 اينچ لنوو كه از سي پي يو هاي سلرون استفاده مي كنند بخريم؟
Printable View
دوستان من در يررسي هاي اينترنتي متوجه شدم سي پي يو هاي اتم اينتل تقريبا نصف كارايي سلرون ها را دارند در مورد سي پي يو اين نوت بوك به نظر شما بهتر نيست از انواع 10 اينچ لنوو كه از سي پي يو هاي سلرون استفاده مي كنند بخريم؟
دوست عزیز این درسته که کش اتم 512kb و سلرون 1mb ولی اگر در بررسی های خودتون بیشتر دقت بکنید میبینید که ولتاژ کار و همچنی توان مصرفی این دسته از cpu ها نسبت به سلرون خیلی کمتره. از این گذشته تکنولوژی ساخت cpu های اتم از سلرون خیلی پیچیدهتر و بهتره بطوری که من در یک مطلب دیدم که اونا با 2.5 سلرون یا 1.4دوال کور مقایسه کردندنقل قول:
ببخشید چنتا سوالنقل قول:
1-با این روش میشه ویندوز ویستا نصب کرد (یعنی جای 7 ویستا رو فلش کپی کنیم)
2- اگه میشه این درایور ها رو ویستاهم جواب میده؟
3-ایا این درایور ها کامله مثلا برای webcam و lan درایور نیاز نداره؟
سلام بچه ها من تقریبا یک ماه ایی لپ تاپ رو خریدم از نظر کارایی نصبت به قیمتش خوبه برنلمه های مختلف رو روش اجرا کردم مثل فتوشاپ سرعتش واسه کار کردن بد نیست و یعنی میشه باهاش در متوسط رو به بالا استفاده کرد . از نظر گرافیکی و گیم نمیشه روش حساب کرد مگر این که بازی های قدیمی مثل فیفا 07 06 2002
بازی warcraft به راحتی و بدون لگ زدن اجرا میکنه و واسه کار کردن توی اینترنت خیلی خوبه هم با مودم هم با وایرلس . کیفت صفحه نمایشش با مدل های هم رده خودش تقریبا برابر من با hp و lenovo مقایسه کردم . از نظر باطری با یک باز شارز کامل 2:30 راحت کار میکنه . واسه بعضی ها کیفت صدای خروجی از line out مهمه که باید بگم با اینکه از کارت صدا realtek HD استفاده میکنه کیفیتش معمولیه و صدایی که از اسپیکرهای خودش پخش میشه خیلی ضعیفه . ولی در کل به قیمتش می ارزه
اگه سوال دیگه ای داشتید بپورسید
سلامنقل قول:
به نظر من ایسر از 2تای دیگه بهتره من ایسر دارم و روش فتوشاپ cs3 نصب کردم خوب بهم جواب میده و به راحتی میتونی باهاش فیلم ببینی و موزیک گوش کنی ولی حتما با گارانتی بگیر با کارنتی من خریدم 360 البته 1 ماه پیش در مورد این نوع لپ تاپ باید بگم بیشتر کار را بندازن
یه مدل دیگه هم پیدا کردم
Msi U100 1.6 Atom 1Gig DDR2 160 SATA Graph: UMA Shared Display:LED 10" Xp Wifi+Lan+Bluetooth+6Cell+Webcam Gheymat:410Toman
به نظر از اسپایر وان بهتر هست چون هم باتریش 6 سل هست هم بلوتوس داره و هم ال سی دی 10 اینچ
نظر شما چیه؟
آقاي sam sepehr و ساير دوستان با سلام
كامپيوتر رو ميزي من مال سال 83 است با اين مشخصات:
cpu 2گيگ فول كش(آن موقع ظاهرا به كش 512 فول مي گفتند) رم 512 و هارد 160
من موقع كاركردن با آن تقريبا هيچ مشكلي از نظر سرعت و كارايي ندارم
به نظر شما acer aspire one مورد بحث تقريبا همان كاركرد را به من مي دهد يا نه؟
به عنوان نوت بوك مكمل كامپيوتر رو ميزي من برايم مورد استفاده است ؟(من فوتوشاپ 10زياد كار مي كنم)
با تشكر
سلامنقل قول:
اقای پویا من راجبه این دستگاه تحقیق کردم / دستگاه بدی نیست . ولی اگه دنبال دستگاه 10 اینچ میگردی بهت lenovo رو پیشنهاد میکنم اولا برند بدی نیست چون تقریبا همون ibm هسش و قمتش هم با اینها تقریبا توی یه ردس .
اقای erno256 این دریورها به وستا هم میخوره و ویتونی یه همین شکل وستا رو نسب کنی ولی پیشنهاد نمیکنم این کارو کنی چون اصلا ویندوز خوبی نیست و به نظر من 7 خیلی بهتره و برای این دستگاه ویندوز سبکتری هست .
درایورهای وبکم و لن رو میتونی از درایور های قبلیش استفاده کنی
نه .منظورم من به ال سی دی نبود چون دیدم msi u100 باتری 6 سل و بلوتوث هم داره و نسبت به اسپایر وان بهتر به نظر میرسه.