نقل قول:کد:http://www.kubuntu.org
Menu -> System ->Administrator -> Synapticنقل قول:
دوم اینکه این synaptic package manager که میگید کجا هست سایت یا تو اوبونتو
Printable View
نقل قول:کد:http://www.kubuntu.org
Menu -> System ->Administrator -> Synapticنقل قول:
دوم اینکه این synaptic package manager که میگید کجا هست سایت یا تو اوبونتو
Menu -> System ->Administrator -> Synaptic[/QUOTE]
ممنون اما من این قسمت رو پیدا کردم ولی هیچ برنامه ای از توش نصب نمیشه وقتی رو اون گزینه ای که داره که البته اینستال نیست میزنم انگار که سورسش رو باز میکنه اما نصبی در کار نیست
اقا یه سال دیگه کوبونتو 10.04lts با اوبونتو 10.04lts چه فرقی داره
فرقش اینه که کوبونتو از میزکار kde و ابونتو از gnome استفاده میکنه.
در مورد قسمت اول باید بگم که وقتی یه گزینه رو انتخاب کردی باید دکمه install داشته باشه.
ممکنه که شما این دکمه رو نبینی و یه چیزی تو این مایه ها ببینی (use sourcr) ، این به این معنی هستش که update center ، دیتابیسش آپدیت نشده و قبل از اینکه بتونی یه نرم افزار نصب کنی باید دیتابیس آپدیت بشه .
توی synaptic هم همینطوره ، باید صبر کنی وقتی دیتابیسشون آپدیت شد بعدا برنامه مورد نظر رو نصب کنی.
خب دوست خوبم چطوری این دیتابیس اپدیت میشه و من میتونم برنامه رو نصب کنمنقل قول:
چقدر طول میکشه
حجمش حول و هوش 10 مگ هستش.نقل قول:
کار خاصی نمیخواد انجام بدی ، همون موقع نصب نرم افزار، باتن use source رو بزن بعد خودش دیتا بیس رو آپدیت میکنه؛ به همین راحتی.
من یه مشکل با این میز کار kde دارم...!؟! :41:
هر بار که login می کنم... اندازه صفحه ام میره رو آخرین اندازه مانیتور...؟!؟!؟! :13:
(اندازه ش خیلی بزرگ میشه...!؟!)
فقط هم تو kde انیجوری میشه... xfce و... بقیه میزکار ها این مشکل رو ندارن...!؟! :27:
لطفا راهنماییم کنید...!؟! :20:
ممنون...!؟! :11:
فکر نمی کنم این مورد به میزکار مربوط باشه. از چه توزیعی استفاده می کنید ؟ برای اطمینان با یه توزیع دیگه هم تست کنید ...نقل قول:
اولین نسخه ی آزمایشی KDE 4.6 هم منتشر شد. از جمله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این شرح است:
- قسمت Activities بهبود زیادی پیدا کرده
- بهینه سازی زیادی بروی KWin انجام شده که نتیجه ی اون کیفیت بالاتر و پایداری و سرعت بیشتر در مدیریت پنجره ها و افکت ها است
- برنامه مدیریت فایل Dolphin هم چند ویژیگی جدید داره از جمله قابلیت جستجو در داخل فایل ها و همچنین فیلتر و جستجوی پیشرفته فایل ها و فولدرها با کمک تکنولوژی Nepomuk
- معرفی تکنولوژی Akonadi در برنامه های Kontact 4.6
- امکان نصب و راه اندازی راحتتر KDE بروی دستگاههای موبایل
- پشتیبانی از upower, udev و udisks
- معرفی Powerdevil 2.0 برای پشنیبانی بهتر در مدیریت مصرف انرژی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم منتشر شد. از زمان انتشار نسخه ی بتا یک 1318 باگ گزارش شده و 1176 باگ هم برطرف شده است.
اخبار دیگه از دنیای KDE این که مجموعه نرم افزار اداری KOffice به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر نام خواهد یافت و به عنوان یکی از نرم افزارهای خانواده ی بزرگ KDE توسعه خواهد یافت. این تغییر نام که بعد از انتشار KOffice 2.3 و با آغاز روند توسعه ی نسخه ی 2.4 انجام خواهد شد , فاز جدیدی در توسعه ی این مجموعه نرم افزار اداری خواهد بود. جزئیات بیشتر را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخوانید ...