امتیازای بازی خیلی بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم ... خیلی جذب شدم برای بازی کردنش ...
نقد ign هم یه خورده مغرضانه به نظر میرسه !
به هر حال بزودی دانلودش میکنم خودم بازی کنم ببینم چه خبره !
Printable View
امتیازای بازی خیلی بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم ... خیلی جذب شدم برای بازی کردنش ...
نقد ign هم یه خورده مغرضانه به نظر میرسه !
به هر حال بزودی دانلودش میکنم خودم بازی کنم ببینم چه خبره !
نمرات بازی برای یه بازی arcade خوب و قابل قبول.....من نقد "گیم اسپات" و "ign" و "یوروگیمر" رو خوندم...اشکالی که منتقد ign داشته انتظارش بوده.......از یه بازی 12 دلاری انتظار کیفیت یه بازی 60 دلاری رو داشته و در نتیجه خیلی بهش برخورده ولی منتقدای دیگه با اینکه اونا هم از بازی ایرادای زیادی گرفتن ولی به خاطر arcade بودن بازی نمره در خور بهش دادن
+
تو نقدا به چند نکته جالب تو گیم پلی اشاره شده بود مثه وقتی که مهمات کمی داشته باشین یا اسلحتون خالی باشه میتونین دشمنو بترسونین ولی اگه اونا بدونن مهماتتون کمه یا ندارین به سمتتون حمله می کنن....
یا کلا کمبود مهمات و حتی استامینا بازی رو چالش برانگیزتر می کنه .....
.
درسته مراد جان منم اون موردو دیدم ولی یه حقی باید بهشون داد...نقل قول:
کم نداریم عناوین ارکیدی که با همون 12 یا 14 دلار ارزششون به اندازه یک بازی 60 دلاری هستش..پس حتما مقایسه هم بشه اونارو تو ذهنشون میارن...
یه نگاه به عناوین اخیر یا بهترین دانلودی سال 2011....خیلی جاها حتی بهترین بازی سال کردنش پس انتظارشون به نظر من به جا هستش...:20::11:
این IGN را باید درشو تخته کنن! به سری PES نمره های بالا میده در صورتی که مفت نمیرزه! فیفا کجا و PES کجا!!! من که کلا IGN قبول ندارم!
این پس چجوریه؟
نه به اون همه های و هوی اولش نه به الان:13:
بالاخره بش امیدوار باشیم یا نه؟
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
درسته PES:2: ولی دیگه در این حد هم نیست شما نحوه ی نمره دادن به ساکر رو که که فاکتور بگیری بقیه رو منطقی میدهنقل قول:
اتفاقا من قبولش دارم:20:
این بازی رو یک سری سایت ها ازش انتظار بیشتری دارن! یک سری هم میگن گرافیکش باید واقعا خوب باشه داستانش شاهکار باشه!
یه بازی دانلودی که 2 گیگ هم بیشتر نیست چطوری باید این همه مورد رو داشته باشه؟
من دمو ها و داستان بازی رو تو بیشتر سایت ها دیدم و واقعا این بازی رو خوشم میاد ازش از جمله گیم پلی بازی که خیلی جدید هم هست مثلا شما یه اسلحه خالی تو دست دارید بعد با یک سری گروه از افراد روبرو میشید که اونا سمت شما میان تا بهتون آسیب بزنن شما اینجا میتونید باهاشون طوری برخورد کنید که کاری نداشته باشن یا اینکه سمتشون یک اسلحه خالی بگیری و اونا فکر میکنن بهشون شلیک میکنی! جالب هم بود رفتارشون خیلی جالب بود اون افراد دیگه رفتن کنار و اینکه شما در واقع خیلی راحت از منطقه عبور کردین!
قسمتی هم بود که در جایی دیگه اون افراد متوجه این شدن که تیر تو اسلحه نیست و حمله کردن تو اون قسمت که کارکتر از سلاح دیگه که تیر کمان هست استفاده کرد و سلاح پر کاربرد بازی هم هست استفاده شد خیلی جالب بود این سلاح... یک سلاح سرد دیگه هم هست شبیه چاقو که اونم استفاده میشه تو بازی.
گرافیک بازی هم با توجه به اینکه یک بازی دانلودی هست واقعا در سطح خوبی قرار داره به غیر از یک سری مورد و باگ که میشه گفت به دلیل دانلودی بودن و حجم کم اون زیاد مورد توجه نیست!
نورپردازی هم خوبه و همینطور رفتار های خود شخصیت اصلی مثل بالا رفتن از دیوار و خرابه ها و محیط ها شما هم حس تخریب رو بهتون میده که در محیطی هستین که همه چیز داره نابود میشه.
کلا بازی خوبی هست نمرات سایت ها هم بهش توجه نکنید!
همین گیم اسپات میاد به بازی دانلودی 6 میده به این 8 یا IGN میاد به یکی 9 میده به این نمره خوبی نمیده این موراد بیشتر رو نظر نویسنده هست که چقدر از بازی میخواد تا کیفیت داشته باشه!
به نظر من بازی خوبیه به طرفدار ها هم توصیه میشه که بگیرن البته حرفی در برابر Journey نداره چون اون کلا یک چیز دیگه ای هست و کیفیتش خیلی بالاتره ولی به عنوان یک بازی دانلودی که شما یک تجربه جدید هم در کنارش داشته باشین خوبه...
بچه ها بازی اومده؟!!! پس چرا منتقل نمیشه ؟!!!!
بازی جالب و خلاقانه ایه ، از نقد IGN تعجب می کنم .
من که تا سیو دومش رفتم ، خوشم اومد .
اوایلش بیشتر مثل اوایل آنچارتد 2 هست .
مبارزاتش هم خلاقانست ، تیر خیلی به ندرت می ده بهت در حدی که قبل از اولین تیر اندازی می نویسه در مورد شلیک گلوله دو بار فکرکن :31:
در کل بازی جالبی به نظر میاد .
بالاخره بازی ریلیس شده یا نه ؟؟؟
ویدئوی نقد IGN رو ببینید ،خیلی از حرفایی که میزنه نقدایی که میکنه منطقی به نظر میاد ....
اما خودم از گیم پلیش خوشم اومده ....
اگه این یه بازی 2 گیگی دانلودی ارکیده پس چرا اومدنش اینقدر طول کشید؟ مگه چه کار خفنی داشتن انجام می دادن؟