تعداد برادران : B
عملیات منجر به این میشه که یه عدد به صورت 10b+s دربیاد
حالا اگه کسی خواهر و برادر نداشته باشه حاصل میشه 0
Printable View
تعداد برادران : B
عملیات منجر به این میشه که یه عدد به صورت 10b+s دربیاد
حالا اگه کسی خواهر و برادر نداشته باشه حاصل میشه 0
ایول!!!! خیلی با تیریپت حال کردم رفیق! :10::46::27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دانشگاه تهران درس می خوانید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ، ببخشین مشکلیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گیرم که باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مسئله به زبان جبر خیلی راحت بیان میشه.و گاهی بیان مسئله به صورت حسابی ، پیچیده اش میکنه.
در هر صورت مرسی که مسخره ام کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. یکی از دوستان پرسیده بود که پلی میتونه 500 کیلو رو تحمل کنه و کامیونی که 1000 کیلو وزنشه از روش رد میشه و پل خراب نمیشه.
جوابش اینه که پل به اندازه کافی کوتاه هست که در یک زمان فقط چرخهای جلوی کامیون روش باشه و وقتی چرخهای جلو رد شد چرخهای عقب وارد پل بشه. نتیجتا همیشه نصف وزن روی پله.
سلام. یکی از دوستان پرسیده بود که پلی میتونه 500 کیلو رو تحمل کنه و کامیونی که 1000 کیلو وزنشه از روش رد میشه و پل خراب نمیشه.
جوابش اینه که پل به اندازه کافی کوتاه هست که در یک زمان فقط چرخهای جلوی کامیون روش باشه و وقتی چرخهای جلو رد شد چرخهای عقب وارد پل بشه. نتیجتا همیشه نصف وزن روی پله.
اگه کسی بتونه این معما رو حل کنه انصافا باهوشه:
10 نهال درخت داریم. چطور آنها را بکاریم که 5 ردیف داشته باشیم و در هر ردیف 4 نهال درخت باشد؟
خیالتون راحت باشه نه سر کاریه نه چیزی. اگه تا یک ماه کسی جواب نده خودم جوابش رو میزارم.
راستش من دقیقا نفهمیدم حتما باید ردیف باشه یا منظور خط راست است اما خب این شکل به نظرم رسید (شاید هم غلط باشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین! جواب شما کاملا درسته. این گل تقدیم به شما:11:نقل قول: