منم مثل شما فکر میکنم:20:نقل قول:
Printable View
منم مثل شما فکر میکنم:20:نقل قول:
من هيچكدوم از بازي هاي چك رو نديدم و فقط به خاطر اينكه اروپائيه نگرانم. ولي احتمال صعودمون زياده و نمي تونم عددي رو بهش اختصاص بدم. ولي نتايج بازي هاي دو تيم ايران و چك با حريفانشون در اين گروه به جز بازي با اسپانيا كه يه استثناء بود خيلي به هم نزديك بود. پس من فكر مي كنم كه بازي پاياپايي باشه. ولي از اين جهت كه چك براي برد مياد و تيم ما ضد حمله هاي كشنده اي داره كه داشت اسپانياي قهرمان رو از هم مي پاشيد، اميدوارم بتونيم چك رو ببريم. البته با مساوي هم بالا ميايم ولي كلاس كار به بردن چكه و اينكه بگيم فقط به خاطر تفاضل گل دوم شديم! اينطور نيست؟
البته اگر ليبي بياد و شگفتي ساز بشه و اسپانيا رو متوقف كنه، يه فرصت مناسب برامون پيش مياد كه اول بشيم. ولي من چشمم آب نمي خوره كه اسپانيا ليبي رو دست كم بگيره و ليبي هم اينقدر قدرت داشته باشه كه بتونه اسپانيا رو متوقف كنه.
به هر حال فردا روز سرنوشت سازي براي فوتسال ماست. من كه از الآن داره قلبم تند تند ميزنه!
بنظر من هم ایران قطعا سعود میکنه .
چک هرچی باشه ز اسپانیا سرتر نیست !
فکر کنم فردا هم بچه ها 4-5 تا گل بهش بزنن ! :27:
احتمال اول شدنمون تو گروه 4 ضعيفه.
اين ايتالياي بي همه چيز با پاراگوئه تباني كرد و بازي رو 2-4 به پاراگوئه باخت. من بازي رو ديدم. ايتاليا خيلي بازي رو ول كرده بود. اگه پرتغال به جاي پاراگوئه بود قشنگ حال ايتاليا رو جا مياورد. حالا درسته كه ايتاليا دوم شده ولي تو مرحله بعد با برزيل، (ايران يا چك) و احتمالاً اوكراين همگروه ميشه و به نظر خودشون فقط برزيل ميتونه در مقابلشون وايسه و با هم گروهي با برزيل، اونا ميتونن در نيمه نهايي از بازي كردن با برزيل معاف شن و راحت تر به فينال برسن. چقدر مافيايي كار ميكنن. اصلاً ايتاليا در اين بازي در حد و اندازه هاي واقعيش نبود. در بازي هاي قبلي كسي نميتونست به راحتي به دروازه ايتاليا نزديك بشه. چنان بازي رو موقع دفاع مي بستن كه كسي فكر نمي كرد اونا گل بخورن ولي در اين مسابقه اونا به دفعات دروازه شون با تهديد جدي روبرو شد و موقعيت هاي 70 تا 80 درصد نزديك به گل رو به حريف مي دادن. به نظرم بايد ايتاليا رو به خاطر اين كارش محروم كنن. البته اونا جايي براي اعتراض نذاشتن. هرگز نمي شه تباني هايي از اين دست رو اثبات كرد. ولي هركي تو اين چند بازي ايتاليا رو ديده باشه ميدونه كه اونا واقعاً در اين بازي حتي 40% خودشونم نبودن.
ميخوام نظرتونو راجع به اين موضوعات گفته شده بدونم.
راستي اگه به جدول رده بندي گروه دوم يه نگاهي بندازين ميبينين كه با وجود بهتر بودن تفاضل گل پرتغال، اين ايتاليا بود كه بالا اومد. و در ضمن پرتغال پاراگوئه رو برده وايتاليا به پاراگوئه باخته و پرتغالم به ايتاليا باخته. حالا چطوري ميشه پاراگوئه اول ميشه، ايتاليا دوم و پرتغال هم سوم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تیمی که من دیدم (ایران) فقط برزیل میتونه ایرانو ببره . در نتیجه چه ایتالیا بیفته به ایران چه پرتغال فرقی نداره
روسيه هم ژاپن رو 1-9 برد و بعد از برزيل در گروهش دوم شد.
حالا اون يكي گروه مرحله دوم رو هم ميشه حدس زد :
اسپانيا - آرژانتين - روسيه - پاراگوئه
گروه ما هم ميشه :
برزيل - ايتاليا - اوكراين و ان شاء الله ايران
چطوره؟
هیچی معلوم نیست.هر دو تا تیم خیلی خوبن.نمیشه پیش بینی کرد.شرایط دو تا تیم برابره.به نظر می رسه بازی نفس گیری میشه.
ما که دعا میکنیم.انشائالله که برنده از زمین میریم بیرون و به دور بعد راه پیدا میکنیم.
وب سايت فيفا "Fifa.com" از دو تيم چك و ايران به عنوان تيم هايي با عملكرد عالي ياد كرده و عنوان كرده اونا خيلي چيزاشون شبيه همه.
ما شمسايي رو داريم اونا Roman Mares رو دارن ما نظري رو داريم و اونا Tomas Meller رو دارن. اين وب سايت اين بازي رو يه بازي سخت و تعيين كننده دونست.
این برنامه بازی های امروز پنج شنبه هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بازی های امروز از ساعت 10:30 به وقت محلی (17 به وقت تهران) تیم ملی کشورمان با جمهوری چک روبرو می شود و تیم ملی اسپانیا به دیدار اروگوئه می رود.
امروز همچنین در گروه سه نیز دو دیدار برگزار می شود و از ساعت
12:30 به وقت محلی (19 به وقت تهران) تیم های اوکراین با چین و آرژانتین با گواتمالا مسابقه می دهند.
فکرشو بکنین که حالی از ایتالیا گرفته بشه اگه ما تو گروهمون اول بشیم !نقل قول:
برزیل - اسپانیا - ایتالیا - اوکراین
آخی، اگه اینجوری بشه خیلی دلم به حال ایتالیا می سوزه. بیچاره میخواد با برزیل و اسپانیا چکار کنه..