:دی........اینو که میدونم :دی
==================
منم بدجوری عاشق موتو شدم............اگه هم نتونسم هیچ کدومه اینا رو بخرم xt720 رو میخرم:46:
Printable View
:دی........اینو که میدونم :دی
==================
منم بدجوری عاشق موتو شدم............اگه هم نتونسم هیچ کدومه اینا رو بخرم xt720 رو میخرم:46:
دنبال فلت V3Xمیگردم کسی سراغ نداره؟
سلام از دوستانی که گوشی موتورولا دارن یه سوال دارم . میخواستم ببینم مشخصه اصلی و مزینت اصلی گوشی های موتورولا نسبت به گوشی های دیگه چیه؟ یعنی این برند رو با چه مزیتی میشناسن...مثلا نسبت به سامسونگ :11:
به وضوح طراحی:40:نقل قول:
و یک مقدار قابل قبولی نوآوری
کیفیت ساخت خیلی خیلی بالا
همونطور كه دوستان گفتننقل قول:
سلام از دوستانی که گوشی موتورولا دارن یه سوال دارم . میخواستم ببینم مشخصه اصلی و مزینت اصلی گوشی های موتورولا نسبت به گوشی های دیگه چیه؟ یعنی این برند رو با چه مزیتی میشناسن...مثلا نسبت به سامسونگ
1- طراحي منحصر به فرد و خاص موتورولا : شما برندي نمي بيني كه اينقدر تنوع در طراحي داشته باشه و اينقدر دامنه طراحي هاش وسيع باشه .
يكي از دلايل علاقه خودم به موتورولا همين موضوعه . موتورولا واقعا" تو طراحي و ساخت يك مدل جديد شجاع عمل ميكنه و از دادن يك طرح و ايده جديد ترسو عمل نميكنه در حاليكه مثلا" سامسونگ اكثر گوشي هاش تويه يك رنج طراحي هستن .
شاهد اين صحبتم هم مدلهايي مثل : v3- a1200- z8- flipout- backflip- aura- charm - ... .
2- از نظر كيفيت هم كه بر همه شناخته شده است . اكثر گوشي هياي موتورولا از بدنه محكم و از مواد عالي و عمدتا" فلزي خاص هست (كه باعث ميشه يك گوشي خيلي خوش دست باشه ) در حاليكه اكثر برندها تو ساخت گوشي هاشون از پلاستيك استفاده ميكنن .
شما اين موضوع رو زماني حس ميكني كه يك گوشي از يك برند ديگه در يك دست و يك گوشي موتورولا رو در يك دست بگيري . اونوقت خودتون همه چيز رو متوجه ميشين .
3- سابقه عظيم و پشتوانه تاريخي : خوب همه ميدونن كه موتورولا مخترع موبايلهاي امروزي هست و سابقه خيلي زيادي در اين زمينه داره و حتي قبل از اختراع موبايل در زمينه هاي مختلفي فعال بوده . از بي سيم و راديو گرفته تا كامپيوتر و .... .
حتي سيستم بيسيم پليس ايران هم تا چند سال پيش موتورولا بود كه الان به دليل روابط خوب برداشته شده :31:
خوب اين خودش يك برتري به حساب مياد نسبت به برندي كه چند ساله كارش رو شروع كرده
مثل مقايسه يك باشگاه فوتبال 100 ساله با يك باشگاه تازه تاسيس !؟
علاوه بر اين برند موتورولا يك مارك آمريكايي هست و اين خودش يكي از دلايل برتريشه .
از دوستان کسی اموزش تعویض فلت V3Xرو داره؟
سلام میشه بگید milestoneآندرید اش چنده
میلستون با اپدیت دارای ورژن اندروئید 2.1 هستش و 2.2 هم احتمالا واسش بیادنقل قول:
احتمالا این بهتون کمک کنهنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/77888341/Motorola_v3x_Series_Service_Manual.rar