خوب امروز اولین آپدیت رسمی بازی اومد با حجم 155 مگابایت!!
البته فعلا باید منتظر بمانیم که کرک واسه این آپدیت بیاد شاید فرجی شد!
کد:www.fm09.de
Printable View
خوب امروز اولین آپدیت رسمی بازی اومد با حجم 155 مگابایت!!
البته فعلا باید منتظر بمانیم که کرک واسه این آپدیت بیاد شاید فرجی شد!
کد:www.fm09.de
بار دومی هست که EA Sports برای این بازی پچ ارائه میده بار اول پچ در مورد دیتا بیس بود که در همین تاپیک قرار داده شد. همونطور که دوستمون فانوس عزیز هم لطف کردند و این خبر رو گذاشتند امروز می تونید این پچ آپدیت رو که به طور رسمی از سوی کمپانی EA منتشر شده دریافت کنید البته حجم 155مگابایت برای یک آپدیت پچ تقریبا حجم بالایی هست و ظاهرا فقط ADSL دار ها می تونن این پچ رو دانلود کنند در هر صورت این لینک آپدیت پچ به صورت مستقیم در اختیار دوستان قرار داده میشه شاید بتونند استفاده کنند.
دانلود با حجم 155.82 مگ
کد:http://fifasoccer.ru/files/?download=10365
البته فعلا برای دوستان قابل استفاده نیست چون باید کرک جدید بیاد
ولی من خودم رو راحت کردم و بازی رو بصورت ارجینال گرفتم. الانم این آپدیت رو نصب کردم خیلی چیزا اضافه شده و اکثر مشکلات بازی رفع شده مود 3d هم تغییراتی کرده
شما خارج هستین دیگه؟؟؟!!!نقل قول:
شما از کجا خریدیدنقل قول:
ایرانی یا خارج؟///؟؟؟؟؟
من ایرانم ولی از یکی از فروشندگان سایت ebay فقط سریال را خریدم حدود 22000 تومان البته قیمت توخود سایت اصلی 40 دلاره!
کرک این پچه نیومده هنوز؟ :41:
بدجوری تو کف موندیم یه ماه :2:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اگه میشه نحوه خرید سریال نامبر بازی از سایت ebay رو توضیح بدید. در ضمن ایا با این سریال تونستید بازی رو رجیستر کنید؟
من الان سه ساله از منیجر 2006 تا حالا این بازی رو دارم. بازیهای کرک شده اش معمولا یه سری مشکلاتی داره، مثلا با هر پچ جدید باید دنبال یه کرک جدید بود. با کرک های جدید هم بازی هر هفته (روزهای شنبه) کرش تو دسک تاپ میشه که حسابی حال ادمو میگیره. امسال هم که یه ابتکار جدید به خرج دادند و شما در بازی کرک شده تحت هر شرایطی در پایان سال اول اخراج میشید.
اگه نمی خواهید به صورت عمومی توشیح بدید لطف کنید و به من میل بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از شما ممنون میشم.
سلام دوستان
کسی پچ لیگ ایران رو داره؟
اصلا چنین چیزی وجود داره؟؟؟؟؟
سلام مشکل من در این بازی اینه که وقتی بازی تموم میشه و من دارم سه دی تماشا می کنم بعد از پایان از بازی خارج نمیشه و اگه هم می شه مثل اینه که خود کامپیوتر انجام می ده نتیجه توی بازی سه دی چیست
اگه می تونید به من بگید چطوری موقع تموم شدن بازی از سه دی خارج شم بدون اینکه نتیجه تغییر کنه