نه خوشم اومد،نم نمک داره بهتر میشه!
ولی اونجاش که فریده داشت با حاج رضا حرف می زد،چه تیکه هایی به بعضیا انداخت(درباره دروغ و نزول و این حرفا)،حال کردم:46:
Printable View
نه خوشم اومد،نم نمک داره بهتر میشه!
ولی اونجاش که فریده داشت با حاج رضا حرف می زد،چه تیکه هایی به بعضیا انداخت(درباره دروغ و نزول و این حرفا)،حال کردم:46:
داستانش جالب نیست!
بازیگراش کارشون بد نیست!
در کل سریالش قوی نیست!آخه دیگه هر ماه رمضون که نمیشه ماورای درست کرد!
بازيگردان سريال«روز حسرت» گفت: احساس ميكنم كه كارمندي بيش نيستم. چون فرصت ارايهي هيچ پيشنهاد، تفسير و بررسي وجود ندارد.
مهتاب نصيرپور افزود: به علت به سرعت ساختهشدن «روز حسرت»، حس ميكنم مانند يك كارمند كار ميكنم. چراكه روي آنتن بودن سريال موجب ميشود همان موقعي كه فيلمنامه به دستمان ميرسد، آن را جلوي دوربين ببريم. در اين شرايط فرصت ارايهي هيچ پيشنهاد، تفسير و بررسي وجود ندارد،در نتيجه مجبورم دور از هرگونه خلاقيت عمل كنم.
نصيرپور در ادامه اين پرسش را مطرح كرد كه آيا اين امكان وجود نداشت كه با برنامهريزي بهتر، اين گروه خوب، بتوانند سريال را در مدت زمان مناسبي بسازد و تحويل پخش دهد؟!
بازيگردان «روز حسرت» دربارهي ميزان زمان در اختيار براي صحبت و تمرين با بازيگران اين سريال گفت: تقريبا هيچ فرصتي نداريم. البته من بازيگرداني براي همهي بازيگران انجام نميدهم و با عدهاي از بازيگران «روز حسرت» كاري ندارم چون آقاي مقدم بازيگراني مانند فرامرز قريبيان، افسانه بايگان و مهراوه شريفينيا را با شناخت قبلي انتخاب كرده است و بازي آنان را دوست دارد. من فقط دربارهي بازيگران ديگري كه نقشهاي كوتاهتري دارند يا برخي ديگر از بازيگران كمي كمك كردهام.
وي در زمينهي تأثير حضور بازيگردان بر عملكرد بازيگران در سريالهاي مناسبتي مانند «روز حسرت» اظهار كرد: در شرايط كنوني حضور بازيگردان تأثير زيادي بر عملكرد بازيگران نميگذارد. چون متني وجود ندارد كه بتوانيم آن را تجزيه و تحليل كنيم. بنابراين تمام تلاش خود را ميكنم تا متنهايي كه سكانس به سكانس به دستمان ميرسد را بازيگران كمي با آمادگي بيشتري بازي كنند. در حقيقت فكر ميكنم كاري كه من اكنون انجام ميدهم را دستياران كارگردان هم ميتوانند بكنند. چون متن را به صورت كامل نداريم و متاسفانه نميتوانيم هيچ تغييري حتي درحد يك واژه يا جمله در آن به وجود آوريم. دليل اين شرايط را نميدانم.
بازيگردان «روز حسرت»ادامه داد: گاهي اوقات پيشنهاداتي دادهام كه بر اساس آنها برخي صحنهها به دو «ورسيون» تصويربرداري شدهاند. اما در نهايت «ورسيوني»كه مطابق متن است روي آنتن رفتهاست. به همين دليل به اين نتيجه رسيدهام كه بيش از اين پيشنهاد دادن يا اصراركردن حتي در حد گرفتن دو ورسيون فقط باعث تلفكردن وقت گروه ميشود از سوي ديگر به علت تعجيل در ساخت، جايي براي اين پيشنهادات نيست. بلكه بايد تلاش كرد گروه با آرامش و سرعت بيشتري كار كند.
نصيرپور در پايان دربارهي كيفيت «روز حسرت» با توجه به ساخت در چنين شرايطي گفت: آقاي مقدم بسيار تلاش ميكنند، كه كيفيت دستكم در بخش كارگرداني حفظ شود. اين در حاليست كه يك مجموعه جنبههاي مختلفي مانند صحنه، لباس و بازيگري دارد كه بسيارمهم است، اما در كارهايي كه با اين سرعت ساخته ميشود مقداري به بازيگري بيتوجهي ميشود.
می گم این بازیگرای بیچاره ی روز حسرت تا آخر این سریال،راشیتیسم نگیرن خوبه!
اول صبحم همه جا تاریک به نظر میرسه،من موندم سیروس مقدم این همه نورو چه جوری مهار می کنه:18:
راستی امروز جور اون دودای معروف سریالای سیروس مقدمم،یه تکه اون کتریه کشید،من گفتم الآنه که بره تو برزخ.............ضد حال زد ناکس:46:
آهان یه چیز دیگه!!!
این فریده مگه تلفنو چه جوری پرت کرد که تمام دل و روده و بورد و لحیماش خورد شد؟
فکر کنم از اون چینیا بوده:21:
تهیه کننده اش بد جوری داره ولخرجی می کنه،موبایلرَم که پرت کرد...........یواش یواش دارن پیشرفت می کنن،دیگه خرجای فیلم و سریالا محدود به شکستن یه سینی استکان نمیشه!
این سنت شکنی شون می تونه به عنوان یه ابتکار تو کارنامه کاریه سیروس مقدم ثبت بشه:27:
در ضمن وقتی اون پوسترای مسعودم پاره کرد،آی دلم خنک شد،خیلی احساس بکهام و براد پیتی بهش دست داده بود:2:
ولی این فرامرز قریبیان جداً کولاک کرده،چه قدر قشنگ بازی می کنه،اصلاً حسش آدمو می گیره الحق که بازیگر یعنی این:10:
من که بیشتر به خاطر فرامرز قریبیان،این سریالو نگاه می کنم!
.
.
.
ولی واقعاً یه سوال واسم پیش اومد؟!
اونم اینه که معمولاً میگن اون بچه هایی رو که تشخیص می دن تالاسمی ماژور دارن،درست نیست که اجازه بدن به دنیا بیان،چون همه اش باید تو زندگی شون زجر بکشن و خون تزریق کنن!
ولی امروز تو فیلمه گفت حتی اگه بچه ناقصم باشه،نباید کشته بشه،من شنیده بودم اگه بعد یه مدت که جنین روح پیدا کرد،سقطش کنن گناه داره،ولی بعد از دیدن این قسمت خیلی رفتم تو فکر!
نظر شما چیه؟
من برای اولین بار 2 شنبه فیلم رو دیدم و اتفاقا همون جایی رسیدم که افسانه بایگان پیش استادش میره بود دیدم همش یه ملا هه داره حرف میزنه گفتم چرا زدید اینجا اونور داره فیلن میده گفتن همینه............
واقعا زورکی هر چی رو بخوتن با هر قالبی به مردم میخورونن
دوست عزیز ! شما که دقایقی از یه قسمت این سریال رو دیدی چطوری می تونی اینجوری نظر بدی؟نقل قول:
یه جا ده راه با کلاس شدن رو خوندم . یکیشم همین بود که هرجا نشستی دیدی بحث تلویزیون و سریاله بگین من که نگاه نمی کنم . بابا بهتر از اون برنامه های مزخرف لس آنجلسیه .
به نظر شما زیادی مادر مسعود ماورائی نشده
خیلی تو چشم میزنه
ولي واقعا به نظر من يكي اين فيلم به تناسب ديگر فيلم ها از همشون قشنگ تره
برای اولین بار دیشب سریال و دیدم !
نمی دونم چرا هر کی تو این سریال خواب میبینه خوابش درسته !
برجسته ترین ویژگی های این سریال از نگاه من:
داستانی: انتخاب میان رضایت فردی و رضایت خدا
ساختاری: بازی فوق العاده ی بازیگرانی همچون قریبیان در نقش "حاج رضا"
فنی: جلوه های ویژه نسبتا قوی "رضا فخاریه" (همانند کار های قبلی ایشان)