البته باید دولتی رو به روزانه وشبانه تقسیم میکردی!نقل قول:
عتبار:
دولتی
آزاد
غیرانتفاعی
پیام نور
البته باید دولتی رو به روزانه وشبانه تقسیم میکردی!نقل قول:
عتبار:
دولتی
آزاد
غیرانتفاعی
پیام نور
جدا، شیخ بهایی اصفهان منظورته؟نقل قول:
شیخ بهایی که بهترین غیرانتفاعی ایرانه
دوستان عزیز دقت کنید به حرف های بنده !!
اولا در مورد وزارت نفت باید بگم که این کار به تازگی صورت گرفته اونایی که از قبل اقدام کردن و استخدام شدن که هیچ.
منظورم الان هست. شما برا استخدام اقدام کنید اونوقت متوجه میشید.
استبداد عزیز کجا برای استخدام بهت میگن چقدر مهارت داری !!؟؟
اولین حرفی که میزنن در مورد مدرکه !!! میگن مدرکت چیه ؟؟؟
وقتی شما هم وارد بازار کار شدی ازت پرسیدن مدرکت چیه گفتی آزاد واحد فلان بهت یه جور بدی نگاه کردن منظور منو میفهمی.
هزاری هم شما بگی من کار بلدم میگن اگه کار بلد بودی آزاد نمیخوندی سراسری بودی.
استخدام هیچ جایی بر اساس مدرک نیست. این یه جور قانون نانوشته شده که تا میگی آزاد یه جوری نگات میکنن!!!
میگن برو خونه بهت زنگ میزنیم !!!!
البته با پارتی امکان داره با مدرک سیکل رئیس جمهور هم بشی !!!!
من دیگه بحثی در این باره ندارم. اینایی که گفتم تجربیات خودم بود نمیگم هم 100% درسته.
امیدوارم همگی با هر مدرکی که هستید موفق و پیروز باشید.
با تشکر و احترام
درود
دوست عزیز بزار وقتی میگی مدرکم آزاد هرجوری که میخوان نگاه کنننقل قول:
واقعیت اینه که هیچ جا نمیاد استخدامشون رو بر اساس اینکه کسی 4 سال پیش (بر فرض لیسانس گرفتن) روزی 12 ساعت درس خونده و رفته دولتی یا 4 ساعت خونده که رفته آزاد انجام بده!
در ضمن همه میدونیم که درس هایی که توی دانشگاه میخونیم برای کار کمکی نمیکنه و این چیز ها بیشتر محض تئوری هست
( من در مورد رشته ها ی مهندسی هست حرفم بیشتر چ ون بقیه رشته ها رو مثل انسانی زیاد اطلاع ندارم)
و این موضوع رو خود کسایی هم که میخوان استخدام کنند بهتر از هر کسی میدونند به به این مسائل توجه زیادی نمیکنند
بر فرض هم شما رو چون مدرک دولتی داری استخدام کردن راحت تر
همین الان من زیاد میشناسم که 2 نفر دارن توی فلان جا کار میکنن یکیشون مدرک آزاد داره یکیشون مدرک دولتی ولی پولی که آزادیه میگیره خیلی بیشتر هست از کسی که مدرک دولتی داره چون کارش رو بهتر بلد
همونطور که اگه مدرک دولتی کارش بهتر بود پول بیشتری میگرفت و اگه این اتفاق میافتاد هیچ ربطی به نوع مدرک ندارشت
البته باز هم میگم هستن معدود جاهایی که بنا به مسائلی استخدامی دولتی رو ارجح میدونن
جناب ashi_lover لازم نیست دومیلیون پست بدی.با یه پست هم میتونی منظورت رو برسونی.
ولی جدا از شوخی،باید خدمتت عرض کنم شاید وزارت نفت این طوری باشه ولی جاهای دیگه مثل ذوب آهن،فولاد مبارکه،پلی اکریل،پتروشیمی تهران و خیلی جاهای خوب دیگه امتحان می گیرن تا مقدار معلومات شخص رو بفهمن.
ضمنا دانشگاه آزاد وقتی دندونپزشکی یا پزشکی داره این معنی رو میده که خیلی معتبر بوده که وزارت علوم بهش مجوز چنین رشته هایی رو داده.اما دانشگاه غیرانتفاعی جز یه تعداد رشته من درآوردی و به دردنخور که اکثرشون هم کاردانین(در مقطع کنکور) چی داره؟
ضمنا در مورد ظرفیت های باقیمونده دانشگاه آزاد باید بگم مثلا برق خوراسگان اصفهان امسال از بس که متقاضی داشت خیلی ها رو ترم بهمنی کردن.نه فقط برق که حتی علوم دامی و زراعت و... .اما غیرانتفاعی برقش(پرطرفدارترین رشته بین بچه های ریاضی) رو دستش مونده!
با تشکر
سلام دوستان
مکسول عزیز من کی 2 میلیون پست دادم !!!!؟؟
همونطوری که گفتم دیگه بحث رو ادامه نمیدم.
چون نتیجه ای نداره !!!
نظر شما هم محترمه.
باتشکر واحترام
یه سری ها دوست دارن هرچیزی که خودشون دارن بگن بهترینه و لنگه ی اون نیست.
نمونه ی بارزش هم تو کلوپ گوشی های موبایل و سیم کارت تلفن همراه هست.
بابا به خدا ازتون کم نمیشه. حقیقت بعضی مواقع تلخه. قبول کنین آزاد مفت گرونه...
اگه از نظر شما مهندسی عمران و مکانیک و برق/الکترونیک رشته های من درآوردیه برات متاسفم !!!!!نقل قول:
همین پیک سنجش تکمیل ظرفیت رو بگیرین ببینین چقدر مهندسی داره...
در ضمن شما داری دانشگاه زاد خوب رو با چی مقایسه میکنی؟
الان همین خوراسگان رو با مثلا علوم و فنون یا شیخ بهایی مقایسه کنی میبینی که اینا بهترن...
در ضمن ashi_lover یک ساله اینجا عضوه فقط 24 تا پست داده ولی شما خودت تو یکی دو ماه 198 تا !!!!
دیگه هم ادامه ندیم بهتره !!!
بد نیست تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد رو هم یه نگاه بندازیننقل قول:
پایین صفحه لینک ادامه مطلبو باز کنید.شیخ بهایی که بهترین غیرانتفاعی ایرانه 25 تا مهندسی برق رو دستش مونده 25 تا مهندسی کامپیوتر،40تا مهندسی سخت افزار.
پس واقعا معتبره!
تکمیل ظرفیت + قبول شدگان مرحله اول= کل شرکت کنندگان
نمی دونم کی به شما گفته که شیخ بهایی بهترین دانشگاه غیرانتفاعی ایرانه.نقل قول:
شیخ بهایی که بهترین غیرانتفاعی ایرانه
نقل قول:
تکمیل ظرفیت + قبول شدگان مرحله اول= کل شرکت کنندگان
خیلی ببخشید
شما این رو از کجا فهمیدید؟