پس اگه 460 اونم GTX الان medium>>high ـه من باید با 3870 ام برم تیترس بازی کنم!نقل قول:
Printable View
پس اگه 460 اونم GTX الان medium>>high ـه من باید با 3870 ام برم تیترس بازی کنم!نقل قول:
3870 توی 768*1024 پرفرومانسی تقریبا برابر 460GTX توی full HD داره!...معلومه که اگه شما بخوای یه بازی رو توی 60 فریم اونم توی full HD بازی کنی باید گرافیک رو تا ته بکشی پایین!!نقل قول:
(ضمنا یادتون باشه موتور این بازی قراره گرافیک رو روی 60 فریم تنظیم کنه که فریم ریت خیلی بالاییه!!)
متاسفانه من محکومم به فول اچ دی بازی کردن!نقل قول:
آخه مانیتورم فول اچ دیه
تو رزولوشنهای پایینتر قاب و کادر درست میکنه برای بازی
هیچ مدله هم نتونستم این مشکل را حل کنم! (حالا یا من بی سوادم یا واقعا نمیشه)
البته من هرگز دنبال 60 فریم نیستم
با 20تا هم مشکلم حل میشه
20تا باشه حل میشه چون دیگه فقط تو جاهای خاص مشکل پیش میاد که اصولا اون جاها توی بازیها زیاد پیش نمیاد!
گرافیک بازی چی جوریه ؟؟؟؟؟
به کرایسیس میرسه ؟؟؟
ارزش خرید داره
گيم پليش كه مطمئنا خوب خواهد بود چون FPS اصلي ترين سبك اين بازي هست . گرافيكش هم با اينكه ماله Fallout 3 هم خيلي عالي بود ولي Rage به دليل سيستم تكسچر بسيار قوي اي كه داره اون هم به لطف idtech5 ، حتي ميشه گفت بهتر از Fallout 3 و يا بازيهاي هم قطار ديگه خواهد شد .
فعلا من به جز چند تصوير جديد از گيم پلي چيز ديگه اي نديدم و بيشتر از اين نميتونم اظهار نظر كنم ، اينهايي هم كه گفتم زيادي بود!
واسه من سه تا دی وی دی ناین ،زیاد نیس؟
درسته باید باشه زیاد نمی تونه باشهنقل قول:
گرونترین بازیی ک گرفتم همین :31:،6000تومننقل قول:
بچه ها یکم از بازی بگید , تا حالا که همه مطالب مربوط به حواشی بازی بوده .
ساند ترک اول بازی عالی بود ! کلن صداگزاریش عالیه ،به نظر من واقعا ارزش خریدن داره مشکل اصلی دیر لود شدن تکسچراس