لینک زیر هدایای متناسب با هر کاراکتر رو مشخص کرده :
نقل قول:
کد:http://www.justpushstart.com/2009/11/07/dragon-age-origins-gifts-giving-guide-raise-approval-ratings/
Printable View
لینک زیر هدایای متناسب با هر کاراکتر رو مشخص کرده :
نقل قول:
کد:http://www.justpushstart.com/2009/11/07/dragon-age-origins-gifts-giving-guide-raise-approval-ratings/
برای اینکه بتونید در کلاستون به درجه ی بعدی ارتقاء پیداکنید باید یه trainer پیدا کنید .... هنوز بازیو ندیدم ولی تو world of warcraft هرکلاسی trainer مخصوص خودشو داشت .... که یه پولی میگرفت و train میکرد ( وشایدم با quest) ...نقل قول:
میخواستم بدونم کسی میدونه جریان این چیه؟!
فکر کنم warrior بودی !!!
به ترتیب میگم که کدوم زیر شاخه trainer ش کجاست :
Berserker باید بری پیش Oghren ( اون اینکارو برات میکنه در صورتی که در صد رضایتمندیش high باشه)
Champion باید کوئست Urn of Sacred Ashes رو تموم کنی و Arl Eamon رو درمان کنی ( اگه درست فهمیده باشم)
Reaver که شخصی بنام Kolgrim در طول انجام کوئست Urn of Sacred Ashes این رو یادت میده !
Templar اینو هم Alistair یادت میده اگه درصد رضایتمندیش high باشه. در ضمن متیونی اینو در the party camp از مغازه بخریش !!
دو نوع داره :نقل قول:
فقط سیستم مبارزاتش چطوره ؟
یکی حالت نوبتی ، اول شما میزنید بعد صبر میکنید تا دشمن بزنه ! ( خیلی باید بیخود باشه)
دومیش عینه world of warcraft هستش ، ینی با ماوس کلیک میکنید و کاراکتر شروع به attack کردن میکنه و همزمان هم دشمن داره شمارو میزنه ....
حالا حالت دیگه داره یا نه خبر ندارم !!!
به نظرم شما درستو بخونی بهتر باشه ، چون بازی ارزش این رو نداره که زندگیتون به خطر بیوفته ! صبر کنید و بعد از کنکور با خیال راحت بازی کنید ... !! :11:نقل قول:
من یکی دیگه طاقت ندارم ...
به خاطر این کنکور ارشد لعنتی قید COD , borderlands , tekken , ... رو زدم ولی دیگه قید این یکی رو نمیشه زد .
خوبی بازی های نقش آفرینی اینه که همه سلایق رو در بر میگیره اما به نظر من انتخاب نژاد "الف" واسه یک جنگجو... چون این نژاد معمولآ واسه کلاسنقل قول:
جادوگر ایده اله (2+ Magic)
در هر صورت نظر, نظر شماست
من Berserker رو انتخاب کردم که خوشبختانه اون رفیق قدیمم که الان بساط داشت, یک کتاب هم واسه فروش داشت که اسم این زیر کلاس روش بود که با خریدنش این گزینه باز شد!نقل قول:
نه شما راس ميگي كلا الف بودن با جنگجو بودن كمي در تضاد هستش من wow رو هم بازي كردم و تقريبا واردم به اين چيزا ولي خوب ديگه حالا گفتيم يه تنوعي بشه:31:البته كمي هم ترسدم گفتم شايد اگه mage بردارم جادوهاش كشكي باشه كه سخت در اشتباه بودم:31:نقل قول:
خوبی بازی های نقش آفرینی اینه که همه سلایق رو در بر میگیره اما به نظر من انتخاب نژاد "الف" واسه یک جنگجو... چون این نژاد معمولآ واسه کلاس
جادوگر ایده اله (2+ Magic)
در هر صورت نظر, نظر شماست
البته اون يكي دوستامون هم كه ميان بينشون كلاساي ديگه هس كه خيلي خوبه و باعث مشيه شما همه كلاسا رو يه محكي بزني.
فعلا كه ذوب در بازي هستيم و كلا اين بازي ما رو از كار و زندگي و دانشگاه انداخته:31:
سلام.
بالاخره بازیو نصب کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 2:30 رفتم تو بازی و تا 6 داشتم بازی رو تست میکردم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بگم که یکی از بهترین بازی در سبک شمشیری و RPG هستش ..(بعد از سالها با موضوع قدیمی یک بازیه خوب دیدیم ، به جز wow) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر رو بخش داستانی خوب کار شده ..... هر 6 تا شروع به قشنگی یک بازی مستقل هستش .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ارادت خاصی نسبت به نژاد Human (در بازی) دارم برای همین Warrior Human برداشتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مخصوصا داستان Human ها هم جالب تره ... ( گرچه داستان اون پسر پادشاه هم باحاله)
فقط حیف که سیستمم نمیکشه تا گرافیک رو very high کنم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ولی باید باش بسازم دیگه )
راستی یه سوالی :
به نظرتون این 6 تا استرات اولیه ی بازی در داستان اصلی بازی هم تاثیر داره ؟
اگه این چند تا سوالو جواب بدید معلوم میشه فرق نداره تقریبا :
halflife g و G.D.ragon.Ir جان شما دوارف و الف برداشتید ، ببینم اون زنه Morrigan رو چه جوری پیدا کردین ؟ (همون که پیش مادرش زندگی میکنه که مادرش یه سری اطلاعات داره و به ما تحویلش میده )
در ضمن شما مرحله ای داشتی که باید برید بالای برج تا beacon رو به دست بیارید ؟! ( که من هنوز راهی به بالا پیدا نکردم )
مثل اینکه خدا خواست, همه با هم پیش بریم (صبح دیدم ویندوزم پریده و سیستم بالا نمیاد. بعد از کمی کلنجار رفتن با سیستم و... مجبور شدم ویندوزم رو دوباره نصب کنم :41: )
بگذریم, از بس از دست اون جادوگر گروه, هرس خوردم (بخاطر زیر کلاس و جادوهای مذخرفش) این سری خودم جادوگر (الف) ساختم
ظاهرآ انسانها تو بازی های نقش آفرینی, همه فن حریفندنقل قول:
من ارادت خاصی نسبت به نژاد Human (در بازی) دارم برای همین Warrior Human برداشتم
مال من که داره مثل قبلی پیش میرهنقل قول:
به نظرتون این 6 تا استرات اولیه ی بازی در داستان اصلی بازی هم تاثیر داره ؟
من کلآ به اینجور چیزا توجه نمیکنم ولی فکر کنم توی همون فضای باز و یک جایی که مثل بنای متروکه بود (اگه خیلی برات مهمه این سری, دقت میکنم)نقل قول:
halflife g و G.D.ragon.Ir جان شما دوارف و الف برداشتید ، ببینم اون زنه Morrigan رو چه جوری پیدا کردین ؟
پس مثه اینکه داستان اصلی بازی یکی هستش .... فقط روند و طرز شروعش فرق داره همین !!!نقل قول:
مال من که داره مثل قبلی پیش میره
کلآ به اینجور چیزا توجه نمیکنم ولی فکر کنم توی همون فضای باز و یک جایی که مثل بنای متروکه بود
ممنون
دوستان, کسی میدونه 2 گزینه بخش "تنظیمات" و تب "ویدئو" یعنی frame-buffer effects و vertical sync مربوط به چی هستند (اگه مهم نیستند, میخوام غیر فعالشون کنم تا بازی روون تر اجرا بشه)
آره اولاش فرق داره در ادامه همشون يه جورن............. .نقل قول:
راستي بچه ها من چطور اين كاراكترا رو train شون بدم تو اين بازي trainer كجاس؟؟؟؟؟؟
brain تو پستی که ادرش رو براتون میذارم trainer کلاس جنگجو رو توضیح داده (چون نمیخواستم حق ایشون ضایع بشه, نقل قول نکردم و فقط ادرس دادم)نقل قول:
راستي بچه ها من چطور اين كاراكترا رو train شون بدم تو اين بازي trainer كجاس؟؟؟؟؟؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4386338&postcount=142