سیلام داش خیلی باحال ساختی ولی ای کاش وایرهمشونو میزاشتی بیشتر حال میکردیم.
گفته داداش شهاب خیلی متین هست بهتر تو کارات از بولین استفاده نکنی مگر درمواقع خیلی ضروری
موفق باشی دوست عزیز
Printable View
سیلام داش خیلی باحال ساختی ولی ای کاش وایرهمشونو میزاشتی بیشتر حال میکردیم.
گفته داداش شهاب خیلی متین هست بهتر تو کارات از بولین استفاده نکنی مگر درمواقع خیلی ضروری
موفق باشی دوست عزیز
مجید جان اون دو تا کلید که انحنا دارن و یکم کار دارن رو پیچوندیاااااااااااااااااا اا !!! :دینقل قول:
کلیداش که یه کم تابلو چون برجسته س ... خودم ساختم ...البته کلید 2 رو یادم رفت بسازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظراتون ممنونم ... خب اگه با Boolean نسازم با چی بسازم ؟
بلاخره اون شکل های کلید و اینجور چیزارو که با ابزار خط دو بعدی میسازم بعدش Extrude بهش میدم باید به سطح اصلی بچسبونمش.
کارهای من خیلی سادس فکر نکنم نیازی به وایر داشته باشه ... از این به بعد حتما وایر میزارم با هر پستی :20:
خب... بیکار بودم اینو ساختم :20:
ولی یکی به من بگه این چیه ؟ :31:
من خودم نمیدونم ... همینجوری ساختم ببینم چی از آب در میاد.
ولی فکر کنم یه بمبه که از هوا میچرخه میاد پایین میخوره زمین یه هو منفجر میشه :27:
شایدم یه سفینه ی فضاییه :13:
نمیدونم چیه :41:
به به چه استقبالی ... چه جوری این همه نظر رو بخونم ؟ :31:
جلل ختلق این دیگه چیه !!!
: دی
خوب بدک نیست اما وایر کو پس !
آفرین ادامه بده
جالبه ................ یه یکم زیادی بلور شده .................. ولی واقعآ معرکس
از نظراتون ممنونم ...
25 روز دیگه کنکور دارم :31: شاید تو این مدت کمتر برم سراغ مکس. :20:
دعا کنید قبول شم :11:
قبل کنکور مثلا مکس کار میکردم ... حالا که کنکور و دادم تموم شد البته دوم مرداد بود ... یه کم علافی ... بعد کارت گرافیک سوخت :31: حالا امروز تازه یادم افتاد یه زمانی مکس کار میکردم ... دوست دارم دوباره کار کنم :20:
این کار جدید منه ... البته زیادم جدید نیست قبلا یه کار شبیه این داشتم ولی این سری چیز بیشتری بهش اضافه کردم. میخوام همه آجکت های خونه مون رو بسازم :5: اول از اتاق خودم شروع کردم اینم میز کامپیوترش :11: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سعی کنید در مورد مدلینگ نظر بدین :31: چون میدونم تکسچر ها زیاد خوب نشده :41:
نه عجب چیزی ساختی ولی ای کاش من که نمی دونم به اندازه شما ولی یه محیطی میزاشتی زادی سفید شده