دقیقانقل قول:
این طرفدارهای اسپانیا از طرفدارهای پرتقال هم پر رو ترن
پاشین برین تو تاپیک خودتون بابا
داره به دروازه بان نیم متریشون میگه دیوار چین.سازنده ی دیوار چین تو قبر تنش به لرزه افتاده از این حرف:27:
Printable View
دقیقانقل قول:
این طرفدارهای اسپانیا از طرفدارهای پرتقال هم پر رو ترن
پاشین برین تو تاپیک خودتون بابا
داره به دروازه بان نیم متریشون میگه دیوار چین.سازنده ی دیوار چین تو قبر تنش به لرزه افتاده از این حرف:27:
نیازی به این حرفها نیست.با این سن و سالش این مردک نژاد پرست همین روزاست به غزل وداع رو بخونهنقل قول:
يك مقام چهارمي جهان؛
سه مقام سومي جهان؛
چهارنايب قهرماني جهان؛
سه مقام قهرماني جهان؛
دو نايب قهرماني اروپا؛
سه مقام قهرماني اروپا؛
و اينك فيناليست جام ملتهاي اروپاي 2008
اينست افتخارات باصلابت ترين تيم ملي فوتبال در سطح جهان؛
اينست تيم ملي آلمان؛
شكوه مند،با اقتدار،سرفراز و پرقدرت
صعود تيم ملي آلمان به فينال جام ملتهاي 2008 را به تمام طرفداران باكلاس و محترم آن تبريك مي گويم .
باميد قهرماني در جام و جشن پيروزي درهمين تاپيك
انشالله
چرا نژاد پرست؟نقل قول:
سلام بابا بزرگ!!!!نقل قول:
همین دیوار یک وجبی بود که ایتالیا رو سوسک کرد --- در ضمن فکر کنم شما هایی که اینجا هستین بیشتر از 25 سن ندارید وبه همین خاطر رفتید به گذشته آلمان نگاه کردید و چون جامهای زیادی رو برده طرفدارش شدید --- ولی طرفدارای اسپانیا بودن و پاش وایسادن( خدا میدونه سر این اسپانیا چقدر شرت بستم) جرات میخواد و هر کی طرف اسپانیاست معلومه که فوتبالو میفهمه و مثل بعضی ها نیست تا یه ایتالیا قهرمان جهان شد از فرداش با پیرن ایتالیا بره بیرون - در ضمن خدا میدونه شاید اون قهرمانی ها تو جام جهانی و اروپا از خر شانسی بوده یا باز با شیوه زرافه ای بوده -- پس معلوم میشه شما در یک کلام هیچی از فوتبال سرتون نمیشه وبس واین پایان ماجرای ما در این تایپیک --- برو بچ اسپانیا یی بریزن بیرون
اگه اونجوری بود میرفتیم طرفدار برزیل میشدیم !!!!!
در ضمن من اولین و آخرین تیمی که طرفدارشم آلمان هستش(8 الی 9 سالاگی من اون موقع کلنزمن و مااتئوس رو خیلی دوست داشتم)
7 تا قهرمانی و شانس یه چیزی بگو که با عقل و منطق جور دربیاد!!!!
در ضمن برین بهتر چون این تاپیک جای بابا بزرگ ها نیستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش به خیر...نقل قول:
یه زمانی معروف بودید به تیم پیر مردها...
حالا هم شدید ز...!!!
چه دنیای عجیبیه
همون موقعی هم که تیم پیرمردا بودیم نسبتا خوب بازی میکردیم البته به جز یورو2000 که اریش ریبک گند زده بود به تیم ولی به هر حال هر تیمی فرازو فرود داره ولی مهم اینه که پرتغالو زدیم
اسپانیا هم بعد از چند قرن به یه افتخار نزدیک شده.نایب قهرمانیو بهشون تبریک میگم
بردیا جان در مورد پستی که تو تاپیک ما دادی عرض کنم خدمتت که...
تقصیره خودتونه.. آخه فوتبال یه تیم میبره یه تیم میبازه اون چه بلایی بود سر هم آورده بودی؟
واسه همین هم اونا لج کردن اومدن ضدتون پست میدن
به هر حال نتیجه فینال هرچی میشه
امیدوارم بازی قشنگی باشه
دروغ نگو لطفا..نقل قول:
.
كل نظراتي كه من تو تاپيك اسپانيا دادم شايد دو تا يا سه تا باشه.مثل تو نيستم كه 24ساعته تو تاپيك الماني.
در ضمن زيادم عقده قهرماني نداشته باش . درسته الان 40 ساله كه توكف قهرماني موندين. ولي امسال تا همين
جاهم كه اومدين بالا زيادي بوده.
آلــمـــان G E R M A N Y