-
به نظر من که بهترین سایت برای خرید اینترنتی گوشی هستش من که خودم همیشه از اونجا خرید میکنم قیمتهاش همیشه به روز هستش همچنین قابل اعتماد لازم هم نیست این گوشی رو با گارانتی فیتگو بگیری گارانتی پارستل 285000 تومن هستش 2 روزه هم به دستت میرسه
-
thanks rozy:20:
اما تويه سايت ww.plaza.ir كه در اصل متعلق به سايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمت داده 277500تومان با گارانتي فيتكو . البته فكر نكنم اين گوشي نيازي به كارانتي داشته باشه
ببينم شما از گوشي شاپ چطوري خريد ميكني ؟ اول پولو ميدي ديگه . آره ؟ نحوه پرداختت چطوره ؟ يه توضيحي برام بده ؟ ممنون
-
سايت ww.plaza.ir كه در اصل متعلق به سايت جي اس ام آريا هست
( اين سايتم كه تو ايران فكر كنم معتبرترين و بيطرف ترينه ) :31:
-
همین الان نگا کردم با گارانتی فیتکو زده 311000 تومن در ضمن چند روز پیش یکی از دوستام بدون گارانتی از الائدین گرفته 285000 البته من از گوشی شاپ با گارانتی و هزینه ارسال 288000 تومن دادم البته اول پول رو واریز میکنی بعد هم ...........
-
نه rozy اين قيمت 31100 كه شما ديدي آپديت نشده اگه پايين همون جا كه ديدي كه سبز رنگه نوشته خريد كنيد كليك كني ميره تو سايت اصلي واسه خريد كه زده :
موتورولا ZN5
خاکستری - با ضمانت فيتکو
2,775,000 ریال - هديه ويژه پلازا : کارت حافظه 2 گيگابايتی Micro SD
.
.
.
-
نمیدونم هر جور صلاح خودته من نگا کردم قیمتهاش یه جورایی غیر واقعی بود مثلا E8 رو زده بود 303000 تومن و Q9H رو زده بود 190000 تومن یا ZN200 رو 155000 با این تفاسیر نمیدونم میشه به این سایت اعتماد کرد یا نه بهتره منتظر جواب جانی هم بمونی
راستی یه پیشنهاد دوستانه طوری که جانی گفته A3000 حدود 250000 تومنه برای یک ویندوز موبایل با دوربین 3.2 و دارای GPS و ....... واقعا عالیه میتونه روی این گزینه هم فکر کنی
-
قیمت هاش بد نیست میشه ارزون تر هم خرید اما خوب من تا حالا ندیدم کسی ازش خرید کنه اگه شما کردی به ما هم بگو :) راستی rozy جان e8 رو همون ۲۱۳ زده.
rozy sara ی عزیز یه گزینه ی خوبو گفتن که واقعا عالیه (منظورم a3000) اما ve66 الان حدود ۳۱۰ شده که با توجه به mpkg native بودن و فیلمبرداری خوب به نظر من بهترین گزینس.عکسش به zn5 نمیرسه اما sharp تر هست ضمن اینکه سرعت فوق العاده ای هم داره و widget داره و خود موتو هم واسش برنامه میده که دیگه مطمپن هستین برنامه هاش کار میده تاحالا هم چند تا mgx واسش داده. ظاهرش هم خیلی قشنگه( البته باید توی دست ببینین)
-
ویرایش به علت ارسال مجدد!
-
ايراد ve66 نسبت به zn5 عكسش و lcd كوچيكتره
آخه كشويي هم كه هست و منم تازه z8 رو فروختم حس ميكنم zn5 گوشي خوبيه ميخوام امتحانش كنم :5:
-
كمككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككك :19:
من ديگه قاطيييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييي كردم چي بخرم