چی چی ؟نقل قول:
من با ATI 9250 روون روون بازی را اجرا کردم!
اونوقت تو توش گیر کردی!!!!!!!!!:blink:
باید خوب اجرا بشه می توان گفت عالی ;)نقل قول:
Printable View
چی چی ؟نقل قول:
من با ATI 9250 روون روون بازی را اجرا کردم!
اونوقت تو توش گیر کردی!!!!!!!!!:blink:
باید خوب اجرا بشه می توان گفت عالی ;)نقل قول:
سه روز براش وقت گذاشتم..نقل قول:
آقای Oracle_Eldorado و اقا علی که محلم گذاشتین . خواستم بگم که سی پی یوم 3.2 2 مگ کش . با رم 512 دی دی آر 2 . نظرتون چیه ؟؟ میدونم اجرا میشه ولی مثلا با رزولیشت 1280 در 1024 چطوری من با این روزلیشن توی هیچ بازی مشکل ندارم . ( مثل ان اف اس و civilizitiion 4 و .....)نقل قول:
دوست عزيز براي بازي كه فقط گرافيك لازم نيست . CPU چنده ؟
اينم بگم كه گرافيكت حرف نداره . اگه يه CPU فول هم داشته باشي كه ديگه بهتره
متسفانه توی قسمت سخت افزر همه حال گیری کردن و گفتن سرت با این گرافیک کلا رفته !!!!!
سامسونگ جان جاش اینجا نیست ولی لطفا سخت افزارها را انگلیسی بنویس تا بفهمیم
راستی کارت گرافیکت خوبه اما برای بازیهای 2007 به قبل!
دیگه بازیهای 2007 به بعد را باید Normal بازی کنی اگر GT می خریدی الان همه را High بازی می کردی
البته بهترین این هست که پولت را جمع می کردی و وقتی 300 تومن شد یه دونه 7950GT می خریدی که خداست
ولی من اگه اون پول هم داشته باشم مطمئن باش 300 تومن جای کارت نمیدم مگه ... شدم .
خوب حالا بی خیال میخواستم درباره سطح ترس این بازی برام بگید .یعنی از صحنه های لحظه ای استفاده شده که مثلا یه مرده ای یه چیزی یکدفعه جلوت ظاهر بشه ؟؟ من یخورده ترسو هم هستم .
آقا كسي كرك fear 1 راندارد.
سلام دوستان
من بازي Fear را با QuickSave تموم كردم
بنابرين آخرين سيو را آپلود كردم
پس از دانلود فايل زير :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دراوردن از حالت زيپ آنها را به مسير زير در شاخه بازي كپي كنيد :
Saves Games\Fear Save\Save\Profile000\SinglePlayer
درسته كه سيستم خوبي بايد داشته باشيم برا اجراش
ولي با گرافيك 128 هم ميشه بازي كرد وحتما بايد رم 512 باشد
در سيستم خودم گرافيك nvidia 6200 رم 512 و cpu 3000 ful حتي با افزايش رزوليشن بازي هيچ مشكلي بوجود نيامد
موفق باشين.
کدوم نسخه رو؟
اولین نسخه؟
شاهکار کردی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز رفتم یدونه دی وی دیشو گرقتم بعد دیدم که باید نسخه قبلی رو داشته باشی تا نصب بشه . توی هر مغازه ای میرفتم اینو بهم میگتند ولی این مغازه داره نگفت . حالا اصلا دی وی دیش هست که بازی قبلی رو نخواد ؟؟
نه مشکلی از CPU هم نمیتونه باشه . شرمندم من زدم جاده خاکی!نقل قول:
نقل قول:
آقای Oracle_Eldorado و اقا علی که محلم گذاشتین . خواستم بگم که سی پی یوم 3.2 2 مگ کش . با رم 512 دی دی آر 2 . نظرتون چیه ؟؟ میدونم اجرا میشه ولی مثلا با رزولیشت 1280 در 1024 چطوری من با این روزلیشن توی هیچ بازی مشکل ندارم . ( مثل ان اف اس و civilizitiion 4 و .....)
متسفانه توی قسمت سخت افزر همه حال گیری کردن و گفتن سرت با این گرافیک کلا رفته !!!!!
نه نیست چون این بسته مکمل هستش .نقل قول:
من امروز رفتم یدونه دی وی دیشو گرقتم بعد دیدم که باید نسخه قبلی رو داشته باشی تا نصب بشه . توی هر مغازه ای میرفتم اینو بهم میگتند ولی این مغازه داره نگفت . حالا اصلا دی وی دیش هست که بازی قبلی رو نخواد ؟؟