همیشه همین بوده ایتالیا تو مرحله گروهی یک سری مشکل داره اما وقتی میاد تو بازی های حذفی میترکونه
مطمئن باشید با انتقام از هلند میریم فینال و اونجا با آلمان بازی می کنیم
Printable View
همیشه همین بوده ایتالیا تو مرحله گروهی یک سری مشکل داره اما وقتی میاد تو بازی های حذفی میترکونه
مطمئن باشید با انتقام از هلند میریم فینال و اونجا با آلمان بازی می کنیم
من هم ایتالیا را و هم اسپانیا را دوست دارم !
خیلی زوده که از یکی خداحافظی کنم !
اما همیشه ایتالیا را به بقیه ترجیح دادم .....
فقط ایتالیا.
:27:نقل قول:
:10:
کاش میشد قیافه ی پرتغالیا رو با اون همه ادعا ، نشون این هلندی ها داد !!نقل قول:
فک کردین روسیه رو 6 تا میزنین ؟! شایدم بزنید .. اما دست کم نگیرید .. :46:
به نظر من روسیه برای هلند ، خطرناک تر از آلمان برای پرتغاله !
حداقل یه درصدی رو هم برای حذف احتمالی قائل باشید ! :46:
یا حق
:40:
هلند و حذف؟؟؟؟امکان داره؟؟؟؟اگه آلمان و ترکیه و ایتالیا شانسشونو رو هم بزارن تقدیم کنن به روسیه،بازم هلند 6 تا بهش می زنه.:31::31::31:نقل قول:
شوخی کردم بابا...من واقعن روسیه رو تیم خیلی خطرناکی میدونم.مخصوصن بعد از بازی با سوئد مطمئن تر شدم.ولی اگه هلند مثل قبل بازی کنه مطمئنن می بره...:21::21:
روبرتو باجو محبوب ترین بازیکن جهان فوتبال:40: یعنی جایی تو بهترین بازیکنای تاریخ ایتالیا نداره به نظر من که خیلی بی انصافیهنقل قول:
عشق من ایتالیاست
دوست دارم ایتالیا بیاد فینال تا آلمان انتقام همه شکستایی که تیمای باشگاهی و ملی مقابل ایتالیاییا متحمل شدن جبران بکنه
نمیدونم تیمای آلمانی چرا همه رو میبرن الا این اهالی چکمه پوش
دلم واسه ایتالیایی ها میسوزه که قراره امشب حذف بشن:27:
از اسپانیا همیشه بدم می یومده حالا هم که به ایتالیا خوردن به نظرم اسپانیا تا 100 سال دیگه هم نمی تونه تو اروپا بازم قهرمان بشه چه برسه به جام جهانی که هیچ وقت به فینالشم نرسیده آخه آراگونسم شد مربی؟!
:27::27::27:شما برو انشاءالله سال ديگه تيم قوي تري بياريد.:27::27::27:نقل قول:
خوب هلند هم حذف شد تا ايتاليا تنها شايسته قهرماني جام و بززگ جام همراه آلمان باشد !