دوستان ایول از اینکه جوابمو دادید!!!!
یکـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــی جواب بدـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـه؟؟؟؟
Printable View
دوستان ایول از اینکه جوابمو دادید!!!!
یکـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــی جواب بدـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـه؟؟؟؟
دوست عزیز خب صبر کن حداقل 24 ساعت بگذره بعد بگو چرا هیچ کس جواب نداد.نقل قول:
1. این ها فقط بازی با کلماته. ولی معمولا دوربین های آماتور پیشرفته از دوربین های آماتور تنظیمات بیشتر و کیفیت بهتری دارن و دوربین های نیمه حرفه ای از نظر تنظیمات کاملن. البته باز هم از نظر کیفیت با دوربین های حرفه ای خیلی فاصله دارن.
2. FZ30 چیه دیگه؟
منظور ايشون دوربين Panasonic FZ30 بوده . اينم عكسش .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
براي اينكه بتوني از شاتر 60 ثانيه استفاده كني بايد دكمه تنظيم رو روي مود M يا همون تنظيمات دستي بذاري و بعد داخل منو سرعت شاتر رو تغيير بدي . ديدن اين سايت ممكنه كمكت كنه .
.کد:http://www.megapixel.net/reviews/panasonic-fz30/fz30-gen.php
مرسی از جوابتون دوستان.
24 ساعت چه خبره:18: اعصاب میریزه به هم:34::weird::angry:
خب این حداقل بهاییه که یه نفر باید پرداخت کنه واسه اینکه بیاد و مشورت بگیره ... در نظر بگیر که من و اکثر دوستانی که پاسخ سوالات رو میدیم ، حتما گرفتاری های خودمون رو داریم ؛ ضمناً بابت پاسخگویی در این بخش و بخش های دیگه هم سود خاصی نصیبمون نمیشه ... یعنی کاملا "در راه رضای خدا"ست ... بنابراین طبیعیه که تمام مدت آنلاین نباشیم ...نقل قول:
سلام به همه دوستان
این اولین مطلبیه که من در این سایت مینویسم.
من امروز دوربین کانن 1000d را از جمهوری خریدم به قیمت 560000 و با رم و کیف 610000 تومان.
این دوربین تا اونجایی که من فهمیم برای نمایش سوژه مورد عکاسی نمی توان از lcd استفاده کرد و lcd فقط برای نمایش عکس های گرفته شده است. البته فکر نمی کنم این عیب بزرگی باشد. چون یه عکاس حرفه ای معمولا همیشه از ویزور برای دیدن سوژه استفاده می کند.
اما من از کیفیت عکس هایی که تا حالا گرفتم خیلی راضیم اصلا قابل مقایسه با عکس دوربین G10 (که همین امروز از یه سوژه یکسان در شرایط نور کم عکس گرفتم) نیست. امروز دقیقا فرق بین دوربین حرفه ای و غیر حرفه ای را حس کردم. 28/4/88
این هم متعلقات دوربین 1000d غیر از لنز و باطری کتابی که امروز خریدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه. درسته. کیفیت G10 در حساسیت های بالا به 1000 نمیرسه ولی رو ایزوی پایین حتی ممکنه از نظر جزئیات بهتر باشه (به دلیل رزولوشن بالاتر).نقل قول:
راستی با LCD هم میشه عکس گرفت. با استفاده از Live View
با سلام یک دوربین دیجیتالی 7 مگا پیکسل گرفتم ولی تصاویرش جالب نیست،به نظر شما چه کشکلی می تونه داشته باشه