توی تنظیمات نسخه جدید میشه نشونه رو اورد؟؟؟؟؟
Printable View
توی تنظیمات نسخه جدید میشه نشونه رو اورد؟؟؟؟؟
رو درجه ی Authentic نمیشه.نقل قول:
ببخشید کسی می تونه داستان کل سه قسمت رو تعریف کنه؟یه مختصری از داستان
یه قسمت از بازی بصورت فیلم بود که یکی از این برادرا(همون که عینک داره و تو قسمتهای قبلی فکر کنم آخر بازی یه تانک بهش شلیک کرد)تو فکر گذشته بود که یکی اومد پیشش و فکر کنم بهش گفت چرا تنها نشستی،این عینکیه هم بهش گفت می خوای یه رازی رو برات تعریف کنم که بازی از فیلم در آمد.
کلاً من یه کمی تو داستان بازی قاطی کردم.
سلام
اقا تا اونجا که من متوجه شدم ژانر بازی از نوع تاکتیکی و فرمان دادن به گروه هستش درسته؟
اینجوری باشه بنظرم زیاد جالب نیست.
نسخه pc اين بازي رو گرفتم
طراحي تفنگهاش من رو ياد بازيهاي 10 سال پيش ميندازه واقعا افتضاحه توي 2 نسخه قبليش هم همينطور بود
گرافيك بازي خوبه
صدا گذاريها از خوب يه كم بهتره
فعلا نيم ساعت بيشتر بازيش نكردم
یعنی اینقدر بد طراحی شده ؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
من هنوز بازی رو نگرفتم....به احتمال زیاد فردا میگیرمش اون موقع میام نظرم رو میگم
ولی فکر نکنم اینقدر وضعش خراب باشه
این بازی چجور بازی هست؟
ارزش خریدن داره؟ دیشب وسوسه شدم بخرمش اما چون بازی در مورد جنگ جهانی دوم بود زورم اومد!
وضع سلاحهای بازی چجور هست؟ من همیشه از سلاحهای بازیهای جنگ جهانی دوم خیلی بدم میومد و کلا در بازیهای جنگ جهانی دومی که من بازی کردم تنوع سلاح ندیدم!
وضع این از لحاظ سلاح چطور هست؟
بازی که خوبه....در سبک خودش یکی از بهترین هاستنقل قول:
در مورد سلاح ها هم بگم که این یک چیز طبیعیه که سلاح های بازی های جنگ جهانی تنوعش کمه
چون اون موقع مثل حالا انواع و اقستم سلاح ها نبوده
ببینم شما مگه بازی رو تموم نکردی؟ اگه تموم کنی همه چیز مشخص میشه ... تقریباً آخرای بازی جریان این راز مشخص میشه. انجمن ما تگ اسپویلر نداره، وگرنه کامل میگفتم بهت.نقل قول:
نه، اصلا اینطوری نیست. بازی خیلی جذابه. محیط ها وسیع هستند و دشمن هم زیاد. فکر نمیکنم وسط این میدون جنگ بشه تنهایی به دل دشمن زد!. بنابراین افراد جوخه خیلی کمک میکنن. تو بعضی از مراحل که ضدهوایی های 88 آلمانی هست باید با استراتژی افراد جوخه رو پشت سنگر بفرستی تا روی ضدواهیی آتش بببندن تا بتونی سنگر به سنگر بری جلو و از پشت غافلگیرشون کنی! .... در کل اصلا خسته کننده نبوده برای من.نقل قول:
موفق باشید
من بیشتر حال کردم با نحوه مردنش
همه جا قرمز میشه بعد میمیره