شما برنامه دیگه ای که بتونه با رزلشین بالاتری فیلم رو تبدیل کنه نمی شناسید؟
شما برنامه دیگه ای که بتونه با رزلشین بالاتری فیلم رو تبدیل کنه نمی شناسید؟
این نرم افزار هست اما خیلی حرفه ای و کارکردن باهاش وقت می خواهد.نقل قول:
TMPGEnc_4.0_XPress_4.6.3.268
سلام
من یه مشکلی با این برنامه پیذا کردم
اونم اینه که بعضی مواقع وقتی من میخوام 4 اپیزود از یه سریال رو تو dvd بزنم انتهای اپیزود آخر(4) رو نمیزنه
یعنی از 42 دققیه اپیزود آخر فقط 35 دقیقش رو میزنه تو dvd کسی میتون مشکلش چیه
حجم هر اپیزود350مگ هست
سلام
من وقتی فیلم رو با این برنامه تبیدیل می کنم توی بعضی دستگاه ها نمایش داده نمیشه؟!
میشه بگید علتش از چی می تونه باشه
سلام
وقتی با این برنامه زیرنویس با فرمت sub/idx رو همراه با فیلم قرار میدم با کیفیت خیلی خوب و کاملاً مناسب نمایش داده میشه ولی زیرنویس srt رو نمیتونم تنظیم کنم!! رنگ و فونت و اندازه رو تغییر میدم ولی وقتی رایت میکنم به حالت دیفالت باقی مونده و تغییری نکرده!!!
کجای کارم اشتباست؟
ممنونم
سلام دوستان
من میخوام 4 تا اپیزود از سریالی را تو یه dvd جاش بدم چند تا سوال دارم
1.میخوام هر وقت رو هر اپیزود کلیک کنم برد برا پخشش(نمیخوام با زدن هر اپیزود برد وارد منو خود اپیزود شد)
2. با پایان هر اپیزود وارد اپیزود بعدی برا پخش شد
ممنون
سلام
من یه تبدیل انجام دادم زیر نویس فارسی و انگلیسی هم اد کردم ولی توی سیستم نشون میده ولی توی پلیر میزنم فارسی ولی نشون نمیده فرمت زیرنویسهام sub بوده
srtهم بوده ولی هیچ کدوم رو توی پلیر نشون نمیده ولی انگلیسی ها رو که اد کردم نشون میده
مشکل از کجاست ؟
دوست عزیز یک ورزن دیگه از برنامه رو چک کن.نقل قول:
سلام
من الان 3 روزه دارم با این نرم افزار کار میکنم و نشد یک فیلم درست بسازیم، یا فیلم رو نشون نمیده، یا زیر نویس و یا...
اگه میشه یک کمکی بکنید، من فقط یک نرم افزار میخواهم که این فیلم هایی که دانلود کردم تبدیل به دی وی دی کنه و بشه 2 تا زیرنویس هم از تو دی وی دی پلیر انتخاب کرد، نه منو میخوام نه چیزه دیگه
فقط بشه فیلم رو نشون بده و از رو خود دستگاه کنترل پلیر زیر نویس رو انتخاب کرد
ممنون
من خودمم یه فیلم با کیفیت خوب رو دارم
نمیشه که فقط منو رو براش طراحی کرد و روش گذاشت و دیگه عملیات تبدیلش به چیز بالاتری صورت نگیره؟