به نظر من هم احمقانه هستش که کسی دوتا ویندوز توی یه درایو نصب کنه و همیشه به همه پیشنهاد می کنم که هر کدوم از ویندوز ها را توی درایوهای مجزا نصب کنند.
ولی باز کسایی پیدا می شن که دوتا ویندوز را توی یه درایو نصب کنند . خدا را شکر که شما این کار را نکردید .
در ضمن منظور جنابعالی را هم کاملا متوجه شده بودم . فقط شما ذکر نکرده بودید که هر کدوم از ویندوزها توی درایو مجزا هستند .
در ضمن همون طور هم که توی پست قبلی اشاره کردم و اگه دقت کرده باشید گفتم بعید می دونم راهی برای بازسازی مشکل open with مربوط به برنامه های exe وجود داشته باشه .
به خاطر این که فایل بسیار مهم و اساسی rundl32.exe از بین رفته و باید بازسازی بشه و برای این کار باید ویندوز ریپیر بشه که متاسفانه چون فایل اجرایی خود ویندوز هم از نوع exe هست وقتی شما بخواهید فایل exe ویندوز را هم اجرا کنید باز پنجره open with باز خواهد شد .
در ضمن ویندوزهای شما هر دو توی درایوهای مجزا هستند بنابراین هیچ مشکلی برای تعویض ویندوز نخواهید داشت .
یعنی اگر شما ویندوز اون کاربر که خراب شده را تعویض کنید هیچ مشکلی برای ویندوز شما ایجاد نخواهد شد .
فقط دقت داشته باشید اگه ویندوزی که خراب شده توی دایو d باشه که مطمئنا این طوری هست با تعویض اون هیچ مشکلی به ویندوز درایو c به وجود نخواهد امد .
اما اگه ویندوزی که خراب شده توی درایو c باشه که بعید می دونم این طوری باشه اون وقت بعد از عوض کردن ویندوز درایو c ویندوز درایو d بالا نخواهد امد چون فایل boot.ini از بین خواهد رفت .
یه برنامه توی اموزش ها معرفی کردم که مربوط به ویروس kernel.exe هستش اون برنامه کارش حرف نداره خیلی از مشکلات سیستم را برطرف می کنه به نظرم بتونه مشکل شما را هم برطرف کنه . حتما قبل از تعویض ویندوز اون برنامه را دانلود کنید و بعد هم اجرا کنید فکر کنم بتونه مشکلتون را حل کنه .
اگه ویندوزی که مشکل داره توی درایو d باشه با نصب مجدد اون هیچ مشکلی برای ویندوزی که توی درایو c است ایجاد نخواهد کرد .
فقط شما شروع به نصب مجدد ویندوز کنید و اون قسمتی که از شما می خواد درایوی را برای نصب ویندوز انتخاب کنید شما درایو d را انتخاب کنید و بعد از فرمت کردن اون درایو ویندوز را توی اون درایو نصب کنید .
امیدوارم متوجه شده باشید .
موفق باشی .