:19::2: دارم دیگه قاطی می کنم ها آخه این چه وضعشه
با اون چشم های بادامی و مغز نخودی فکر می کنند که اگر اول ps3 , xbox در بیاد سود بیشتری نسیبشون می شود ( البته درست فکر می کنند چون اگر صدا در بیاره هیچ کس به انتظار pc نمی نشیند ):2::19:
Printable View
:19::2: دارم دیگه قاطی می کنم ها آخه این چه وضعشه
با اون چشم های بادامی و مغز نخودی فکر می کنند که اگر اول ps3 , xbox در بیاد سود بیشتری نسیبشون می شود ( البته درست فکر می کنند چون اگر صدا در بیاره هیچ کس به انتظار pc نمی نشیند ):2::19:
ای بابا .
آپریل یعنی بیشتر از 2 ماه دیگه .
من تازه امروز اون تریلر آخریه رو دیدم .
کلی خوشحال شدم ، خیلی خفن بود .
حالا که این خبر رو شنیدم کلی خورد تو حالم .
خیلی بد قولن .
یعنی درست 6 روز بعد از انتشار Assassin's Creed و در عاقبت ترافیک game
اره درست می گی عجب عجب حتما 1 آپریل هم می گن 1 ماه دیگه بعدشم توی امتحانای خرداد الاهی......... بشننقل قول:
تو خدتو ناراحت نکن با هم می ریم سقف می یارم پایین رو سرشون این چه وعضشه من موندمنقل قول:
اقا قیمت ps3 و xbox چنده بازیاش قیمتش چندهنقل قول:
خوبه تو تازه دیدی من که اولین نفر دیدم جو منو گرفت اقا الان من چی بازی کنم دارم دیونه می شم یکی یه بازی خوب بهم بگهنقل قول:
فاینال فانتزی و ناروتو برای پی سی هستش؟
Assassin's Creed که بیخیا شیم یک سیستم خری می خواد ولی من تریلر های اونم دیدم اون که دیگه شاهکار اگه خواستد بگید لینک تریلر های اونو براتون بزارم توی انجمنش که من ندیدم اونا رو بزارهنقل قول:
بچه ها خبر خوشحال کننده حالا من نمی دونم گیم اسپات چه قدر درست می گه یا نه اما من تاحلا غلط هایی رو ازش گرفیتم الان یکی از سایت های دویل رو رفتم یه روز شمار تا تاریخ عرضه بازی و یه روز شمار برای عرضه نسخه دمو گذاشته برید ببینید گفته 12 روز دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها مژده
امروز رفتم باز سایت گیم اسپات واسه Devil may cry این جور زده بود واسه pc
Platform: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Release Date: Apr 1, 2008
Release Region: North America
Distribution: Retail
بعدی رو این جور
Release Date: Feb 8, 2008
Release Region: Europe
بعدی رو این جور
Release Date: Feb 7, 2008
Release Region: Australia
یعنی اینکه اگه درست باشه چی میشه و از اونجا که pc رجیون نداره ما می تونیم بازی رو همون فوریه انجام بدیم