-
سيستم مورد نياز جي تي اي Iv
سي پي يو:5000گيگا هرتز 8هسته اي 20مگابايك كش
رم:20گيگ دي دي ار6
گرافيك:ساس ال اي 100000ايكس اف ايكس
مادر بورد:داراي سي پي يو دابل قابليت كشش 20 گيگ رم واس ال اي
پاور :880وات چون اين بازي موتور بسيار قوي كه داره بايد برق سه فاز هم داشته باشي
اين بازي در حدود 100گيگ ازهارد رااشغال كرده وكرك آن هم حدود 10گيگ ميباشد
بچه ها من خودم اينو نوشتم خيلي حال كردم شمام اگه ميشه حتما حتما يك پيغام خصوصي بزارين
-
سيستم مورد نياز جي تي اي Iv
سي پي يو:5000گيگا هرتز 8هسته اي 20مگابايك كش
رم:20گيگ دي دي ار6
گرافيك:ساس ال اي 100000ايكس اف ايكس
مادر بورد:داراي سي پي يو دابل قابليت كشش 20 گيگ رم واس ال اي
پاور :880وات چون اين بازي موتور بسيار قوي كه داره بايد برق سه فاز هم داشته باشي
اين بازي در حدود 100گيگ ازهارد رااشغال كرده وكرك آن هم حدود 10گيگ ميباشد
بچه ها من خودم اينو نوشتم خيلي حال كردم شمام اگه ميشه حتما حتما يك پيغام خصوصي بزارين
اينكه مال نجات خندق بود:18::18::18::5::46::31::13::41::20::2::2::40 :
-
بهترين بازي سال نجات بندر بد ترين بازي سال بيو شوك وكال او ديوتي 4
-
امروز تو يكي ازمجله ها داشتم وقتمو تلف ميكردم كه اسم خودمو كنار بيل گيتس گذاشتند وگفتند رقيب سرسخت بيل گيتس؟
-
جي تي اي 12 در تهران به طور رسمي شروع بكار كرده وراك استار هم گفته كه قابليت كارت سوخت در اين بازي وجود دارد وبجاي پول فقط كارت سوخت شما شارژ ميشود سهميه روزانه 2.9 ليتر
هم چنين شما ميتوانيد ماشين خود را باكيت هاي كاهش دهنده سوخت در سراسر اين شهر فقط در نمايندگي هاي مجاز ميتوانيد بخريد ولي بايد 200 ليتر از كارت سوخت شما ميسوزه
اين بازي ازموتور بسيار قدرتمندي استفاده ميكند وهوش مصنوعي بالايي برخوردار است وهمچنين اين بازي در سال 2020 در سراسر كشور ايران و بعد به تمام دنيا ارزه ميگردد
-
باور كنيد:اينترنت رايگان فقط با پيش شماره 0012987453 كاملا رايگان فقط بايد پول تلفن را دهيد باور كنيد
-
خبر دار شدیم که کنسول جدید IGB ( Iran Game Box ) که دوستمون چندی پیش خبرش رو داده بودن پخش شده و فروش همه کنسول های دیگه به صفر رسیده ، بعضی اخبار حاکی از اونه که آقای گیتس خودش هم یه دستگاه خریده و در حال بازی کردن نجات بندر هست.
رئیس جمهور این پیروزی رو به ملت تبریک گفت و اون رو خبر خوش دسته ای نامید ...
-
با سلام
ایران شکایت کرد که شرکت سازنده بازی Call Of Duty ابررایانه و موتور بازی ساخت وطن رو به سرقت برده و این بازی Call Of Duty 4 رو با اون درست کرده، به خاطر همین هم هست که یکی از بهترینهای 2007 دراومده چون موتورش ساخت ایران هست، تازه خواستیم یه نمایندگیش رو هم تو سوریه جفت نمایندگی پراید بزنیم! ولی به سرقت رفت!
-
بازي نجات بندر به سه نوع اكشن سوم شخص و استراتژي تقسيم شده وهمه در يك دي وي دي 50 گيگابايتي
ميتوانيد بخريد
-
پي سي ورد تا 10 روز ديگر ----- ميشود
علت:معلومه سازندگان نجات بندر تظاهرات گسترده اي راه انداخته اند وپي سي ورد بايد 10000000 جريمه و حبس ابد محكوم شد براي اطلاعات بيشتر راديو فردا گوش كنيد