دیر وقته! جدی و شوخی نداره! :31:نقل قول:
تو آرین فوتبال سولاخی..!!:27:
دیر وقته! جدی و شوخی نداره! :31:نقل قول:
تو آرین فوتبال سولاخی..!!:27:
تا جمعه بعد صبر کن بعد میفهمی سوراخ کیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .یک اینتر ساختم بسی با غیرت.مثل بارسای تو که نیست تیمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 تا جمعه هم صبر کنی به جایی نمی رسی چون تیمت مربی نداره..!!:31:نقل قول:
در عوض ایوان زامورانو داره روی استعدادهای تیم کار می کنه و طی یک برنامه 3 ساله قصد داریم 3 جام بگیریم..!!!:27:
1-ببین تاپیکو منحرف کردی منحرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2-تو خودت خواب نداری؟برو بخواب دیگه:19:
3-این ایران زامورانو باید 20 سال جلو رضای ما لنگ بندازه.چنان تیم آنالیز میکنه که من با این همه تجربه کفم میبره:18:
نه دیگه زدی تو خاکی من کی گفتم مایکون بده به نظر من نه خوبه نه بد و بازیکن تاثیر گذاری نیستنقل قول:
در ضمن من حرفام رو تعصب نیست حالا بقیه دوستان باید قضاوت کنن کی منطقی تره
سزار اگه کم گل می خوره به خاطر دفاع اینتره الان شما دفاع های اینتر رو نیگا کن همشون یکی از یکی شاخ ترن
اگه سزار سال 2001 یعنی همون سالی که تولدو اومد اینتر دروازه بان بود تیم تو سری A نمی موند با وجود فاع هایی مثل گرسکو که خدا لعنتش کنه روز آخر قهرمانی رو از چنگمون در آوررد و با مربی که عشقش فقط دفاع کردن بود معلوم نبود اگه سزار تو دروازه بود اینتر سر از کجای جدول در می آورد
سال بعدشم رقتیم نیمه نهایی اروپا به لطف همین تولدویی که شما نمی دونم چرا سنگ سزار رو به سینه می زنی:19:
اینتر این هفته 1شنبه با رجینا بازی داره
فقط اینتر ترجیحا بدون مانچو
یه سوالم ازت می خوام بپرسم می شه بگید شما از چه سالی طرفدار اینتر شدی؟
1- برو بگیر بخواب تا تاپیک منحرف نشه..!!:27:نقل قول:
2- منتظرم تو بخوابی بعد برم..!:31:
3- اولا ایران خودتی! دوما مربی گری با آنالیزور فرق داره! ما آنالیزرمون آتیلا حجازیه که فکر نکنم رو دست داشته باشه..! رضای شما باید بیاد لنگ بندازه..! مربی گری هم زامورانو یکه..! با تیمی که ریتینگش زیر 60 قهرمان میشه...!!:27:
میگم بحث بی فایدس.من الان حرفی از سال 2001 زدم؟با اینکه نمیتونم بگم کدوم بهتر میشدن تو اون زمان اما نمیتونم بازیای خوبه تولدو تو اون زمان رو رد کنم.اگه همون 3 سال نبود الان تولدو مطمئنا انقدر محبوب نبود.و منم دوستش نداشتم:13:.بحث ما سر الانه که من میگم سزار بهتره شما میگی نه!دلیل من سوتیای تولدو تو این چند بازیه اما دلیل شما قیافه سزار و استیل بدنیش:31:.نقل قول:
تازه فصل قبل ما کجا دفاع داشتیم؟نکنه کوردوبا و ساموئل و بوردیسو خیلی مطمئنن؟:13:
98نقل قول:
من دیگه با شما بحث نمی کنم این آخرین جواب من به پست شماست چون دیگه بحثمون خیلی طولانی شد آخرم معلو نشد لیلی زن بود یا مرد:31:نقل قول:
من از سال 97 یه جورایی نزدیک به هم به اینتر علاقه مند شدیم من عشقم اون موقع پالیوکا و رونالدو بود بگذریم اینبار خودم زدم تو خاکی:27:
تولدو جریانش شده مثل ریوالدو به نظر من بازیکنای فیورنتینا همشون نفرین شدن بعد از اینکه تیمشون ورشکست شد بازیکنای بزرگش رو از دست داد باتیستوتاش که سر از قطر در آورد و روی کاستاش که تو میلان خورد به پسته کاکا و نیمکت نشین شد اینم از تولدو که باید از مانچو و سزار همین طور از شما بکشه:31:
من از کوردوبا اصلا خوشم نمی یاد و از بازیشم حالم بهم می خوره :2:اما بوردیسو و مخصوصا ساموئل رو تایید می کنم:10: