بهتون تبریک میگم. این روزها فقط باید از باخت چلسی خوشحال شد تا اون آبراموویچ احمق بفهمه که چه کار احمقانه ای کرده.
بهتون تبریک میگم. این روزها فقط باید از باخت چلسی خوشحال شد تا اون آبراموویچ احمق بفهمه که چه کار احمقانه ای کرده.
تبریک تبریک تبریک تبریک و دوباره تبریک.
tanks a lot:40:نقل قول:
بيشترين سود از رفتم مورينيو رو منچستر برد .
خبر!
منچستر در رقابت های لیگ کاپ انگلستان در یک بازی عجیب با دو گل مغلوب تیم کاونتری شد!
گل های این بازی توسط M. Mifsud در دقایق 27 و 70 وارد دروازه یونایتد شد!
من باید برم ببینم من یو با چه ترکیبی بازی کرده( فکر کنم تیم دوم بوده)
--------------------------------------
ویرایش!
همینطور که پیش بینی کردم، منچستر با ترکیب دومش بازی کرده است، لیست بازیکنان را در زیر مشاهده کنید:
Man Utd: Kuszczak, Bardsley (Brown 45), Evans (Carrick 56), Pique, Simpson, Nani, Martin (Campbell 45), O'Shea, Eagles, Dong, Anderson.
خب با این ترکیب چیزی به غیر از این نتیجه به دست نمی آید، جالبه بازی در الدترافرد هم بوده! به هر حال این بازیکن های جوان باید یه جا میدان ببیند، هر چند اگر به قیمت حذف تیم باشد!
منبع اسامی بازیکن ها: BBC
میخوام صد ساله سیاه میدان نبینن گند زدن:13:نقل قول:
خب دوستان و همکاران عزیز!
منچستر در حال برگزاری با رم هست و تا این لحظه یعنی دقیقه 75 منچستر با تک گل رونی که در دقیقه 70 به ثمر رسیده( بازیکنی که قرار نبود به این بازی برسه!) بازی را برده. امیدوارم منچستر تا پایان این پیروزی را حفظ کنه
=========ویراییییییییییش=========== ====
خب من یو یک پیروزی 1 بر صفر دیگه هم کسب کرد، تا در صدر جدول گروه قرار بگیره، بازیکن های منچستر در این بازی بچه های خوبی بودند و هیچ کارتی نگرفتند. فقط تبریک می گم
خوب خدا رو شکر باز هم بردیم
بازم1-0!!!!!!!!
امیدوارم ببریم ولی با گل های بیشتر
فرقی نمیکنه مهم برد هست، حالا 1 صفر یا ده صفر
خب من یو تونست ویگان را له کنه!
نتیجه 4 بر صفر در این بازی کلا خاطرات بردهای پیاپی 1 بر صفر را به فراموشی سپرد!
گلهای این بازی توسط: توز، رونالدو (دوبار) و وین رونی به ترتیب در دقایق 54، 58، 76 و 82 به ثمر رسید!
تبریک!
پ.ن: رونی در دقیقه 31 کارت زرد گرفت