كوشكى: در استقلال به آرامش فكر نمى كنم
ایران ورزشى- بازیكن سال هاى گذشته پاس حالا در آستانه پیوستن به استقلال قرار دارد.
امروز قرارداد بیژن كوشكى در هیأت فوتبال استان تهران ثبت خواهد شد.
مدافعى كه در توضیح سبك بازى او مى توان تعصب و جدیت را ویژگى اصلى وى برشمرد در گفت وگویى ویژه با ایران ورزشى از اهداف و آرزوهایش در سایه عضویت در تیم استقلال سخن گفت.
جذب بیژن كوشكى بى تردید در خط دفاع خیال ناصر حجازى را آسوده تر خواهد كرد.
در آستانه پیوستن به استقلال دقیقا به چه هدفى فكر مى كنى؟
< قصد دارم مفید باشم. به دنبال هیاهو نیستم.
چه شناختى از استقلال دارى؟
< همه چیز را درباره این تیم بزرگ مى دانم. من حالا وارد تیمى خواهم شد كه میلیون ها هوادار متعصبانه دوستش دارند.
این مسأله چقدر اهمیت دارد؟
< براى من نكته مهمى است. در یك تیم پرطرفدار باید صد برابر تلاش كنم. اینجا به استراحت فكر نمى كنم. آنقدر تلاش مى كنم كه خیلى زود با بقیه بازیكنان هماهنگ شوم.
خیلى پر حرارت حرف مى زنى؟
< چرا كه نه. مطمئن باشید انگیزه بالایى دارم. مى خواهم در استقلال موفقیت را تجربه كنم.
اما استقلال تاكنون نتایج ایده آلى را كسب نكرده؟
< ببینید، استقلال با یكى دو نتیجه ضعیف میدان رقابت را كنار نمى گذارد. از طرفى ناصر حجازى نیز یك مربى شناخته شده است و من مطمئنم با این مربى روزهاى خوبى را پشت سر خواهم گذاشت.
گفته مى شود كه بابت بحث رضایتنامه چندین بار مسیر تهران- همدان را طى كرده اى و به همین دلیل كمى ناراحت هستى؟
< اصلاً این طور نیست. آقاى اولیایى براى حل مشكل من خیلى زحمت كشید. همان طور كه من بازیكن هستم او مدیرعامل پاس همدان است و براى صدور رضایتنامه حق دارد از من بخواهد كه اقدامات قانونى را به طور كامل انجام دهم.
برگردیم به استقلال. هماهنگ شدن با این تیم پس از گذشت چند هفته كمى دشوار نیست؟
< ببینید، وقتى از استقلال حرف مى زنیم یعنى اینكه بازیكن باید در شرایط سخت هم بتواند از عهده وظایفش به خوبى برآید. شك ندارم كه با هم تیمى هایم خیلى زود از لحاظ فنى هماهنگ مى شوم.
از باشگاه هاى دیگر هم پیشنهاد داشتى؟
< بله. از یكى دو باشگاه دیگر هم پیشنهاد داشتم اما استقلال را انتخاب كردم چون این تیم مى تواند باعث پیشرفت من شود.
درباره استقلال چه فكرى دارى؟ به این تیم چطور نگاه مى كنى؟
< استقلال با همه تیم ها فرق دارد، چون یكدفعه اوج مى گیرد. حالا خودتان خواهید دید.
آقاى كوشكى! انتظارات از شما خیلى زیاد خواهد بود. به این هم فكر كرده اید؟
< صددرصد. در هر بازى اشتباهاتم را باید بیرون زمین بگذارم.