سلام :
منظورتون از پی دی ام چیه ؟ ایا یک نوع دیکشنری است؟ لطفا ادرس سایت ان را برم بزارین. چون هنوز نتونستم مراحل نصب رو با موفقیت تمام کنم. ولی به یک دیکشنری عالی و جامع نیاز دارم. ممنون:41:
Printable View
سلام :
منظورتون از پی دی ام چیه ؟ ایا یک نوع دیکشنری است؟ لطفا ادرس سایت ان را برم بزارین. چون هنوز نتونستم مراحل نصب رو با موفقیت تمام کنم. ولی به یک دیکشنری عالی و جامع نیاز دارم. ممنون:41:
سلام عزيز
مح به سايت هاي دانلود ذكر شده از طف شما رفتم ولي چيزي جز فايل پروجكت پيدا نكردم .
خاهشاً راهنماييم كنيد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کارتون خیلی درسته دمتون گرم
:40::11:
پس با f480 فرق داره.
استاذ هل عزیز من جه کنم oploader &softickppp در ادرس مورذ نظر نبید
هر سه فایل در یک لینک :
ممکن است softickppp تروجان شناخته شود آنتی ویروس را غیر فعال کنیدکد:http://www.2shared.com/file/4766584/a1f60d0a/D900i_Programs.html
ممکن است فایروال uploader را بلوکه کند آنرا هم غیر فعال کنید
واقعا مطالب عاليه
من در این قسمت مشکل دارم :
حالا بريد به "Applications\Java world\Options" و در منو بريد به Network settings و در قسمت APN کلمه internet رو بنويسيد ...
چون من نمیتونم وارد java world بشم واین پیغام رو میده :
no game to run
من که نتونستم نصب کنم چون تو گوشی که میرم ریست میشه وقتی usb رو میزنم بعدش هم مراحل رو تکرار میکنم اما باز ریست میشه
تازه با نرم افزار uploder هم که add میکنم هیچی تو پنجره uploder نشون داده نمیشه..
اگه میشه دانلود اون 2تا نرم ازار رو بزارید.(چون او سایت هایی که شهاب گفته بود جواب ندادند)(SofticPPPGatek
Uploader)