دفاع مسی و لاپورتا از رونالدینیو
پس از اینکه رونالدینیو در بازی مقابل المپیک لیون در لیگ قهرمانان، با سوتهای اعتراض آمیز بخشهایی از ورزشگاه روبرو شد، لیونل مسی و خوان لاپورتا به حمایت از این ستاره برزیلی پرداختند.
زمانی که بلائوگرانا پس از گذشت یک ساعت از بازی با تاکتیکهای منفی حریف تحت تاثیر قرار گرفته بود، بخشهایی از ورزشگاه اعتراض خود را متوجه رونالدینیو کردند! مسی معتقد است منتقدین او نباید چنین حافظه ضعیفی داشته باشند. در عین حال باور دارد تعداد این افراد بسیار کم است.
مسی گفت: "من باور دارم مردم با او هستند و اگر نه، باید باشند؛ به خاطر همه کارهایی که برای بارسا کرده است. او بهترین بازیکن دنیاست و یک بازیکن اساسی در تیم است. رونالدینیو بسیار موثر است و چه روز خوبی داشته باشد یا روز بدی، همیشه می تواند کاری انجام دهد. او همچنین به تیم حرکت بیشتری می بخشد."
چند دقیقه پس از این اعتراضات، رونالدینیو تعویض شد و از اینکه در دو بازی متوالی توسط فرانک رایکارد بیرون کشیده شد، راضی به نظر نمی رسید. مسی در این باره می گوید: "کاملا طبیعی است. هیچ کس دوست ندارد تعویض شود. نه او، نه من، نه آنری و نه هیچ کس دیگر."
اما لاپورتا به رونالدینیو اطمینان داد که او همچنان فوق ستاره این تیم پر ستاره است و اعتقاد دارد که هم او و هم هواداران باید به تصمیمات رایکارد احترام بگذارند: "ما یک تیم هستیم و هر کس نقش خود را بازی می کند. مربی تصمیماتی که فکر می کند صحیح هستند را اتخاذ می کند. رونالدینیو به همه حمایت ما نیاز دارد چون بازیکنی است که می تواند همه را تحت تاثیر قرار دهد، تواناییهای بی نظیری دارد و یک بازیکن جادویی است."
رئیس بارسا این گونه سخنان خود را پایان داد: "او اولین کسی است که موقع فکر کردن به این تیم، به ذهن همه می رسد."
منبع: Goal.com
مترجم: آذر فرحی