نه جیگر اتفاقا اگه بری یه سر به تالار سایتش هم بزینی میبینی که همه شاکین که عربی ندارهنقل قول:
منم یکیش
Printable View
نه جیگر اتفاقا اگه بری یه سر به تالار سایتش هم بزینی میبینی که همه شاکین که عربی ندارهنقل قول:
منم یکیش
salam
barnameie intractive voice call manager ra chejori a alate trial kharej konam?
mer30
یه برنامه خوب که PDF لا اقل تا حجم 10 MB رو باز کنه معرفی کنید،نقل قول:
این Acrobat Reader که همش میگه Not Enough Memory !
من فکر کنم برنامه ی +pdf از همه ی این برنامه ها بهتره . ولی فکر نکنم تا حجم 10 MB رو باز کنه . به هر حال امتحانش ضرری نداره.لینک دانلود و توضیحاتشو چند صفحه قبل گذاشتم.نقل قول:
آقا خواهشا هر کی میتونه آفیس 3 ساین شده رو برام بذاره.
خیلی ممنون میشم اگه این کارو برام انجام بدین!
من که صفحات قبل رو گشتم همچون چیزی از طرف شما پیدا نکردم.نقل قول:
میشه لطفا لینکش رو بذارید ؟
ميشه عزيزم. يه كمي سعي كن .نقل قول:
صداي منشي رو فقط ميتوني براش ضبط كني . توي همون setting گزينه Specify responses رو انتخاب كن. بعد وارد option شو و set response رو انتخاب كن و گزينه record new را بزن .
اگه من جاي تو بودم بيخيال اين برنامه ميشدم . برنامه هاي خيلي بهتري واسه منشي تلفني وجود دارند كه از بهتريناشون Advanced call manager هست كه اين برنامه چند كار مختلف از جمله black list و Answering machine رو باهم انجام ميده .
موفق باشي .
1- من هم با Answering Machine کار کردم و ور رفتم اما فقط میشه باهاش صدا ضبط کرد، اما اون پیغام رو هر کاری کردم موقعی که تلفن زنگ میخوره، پخش نمیکنه.نقل قول:
فقط یک بوق پخش میشه. آیا کسی موفق به استفاده از صدای ضبط شده خودش شده ؟
2- برنامه Total Recall : AutoPilot هم که از اون بدتر! البته لا اقل صدای ضبط شده رو موقعی که کسی تماس میگیره ضبط میکنه. اما معایب:
- وقتی گوشی زنگ میخوره، صدای ضبط شده رو با Player خود گوشی پخش میکنه ! یعنی این که صداش میاد
- موقعی که تماس گیرنده داره پیغام میذاره هم صداش میاد.
مثلا فکر کن سر جلسه ای طرف زنگ میزنه ، گوشی هم رو پیغام گیره! صداش هم بلند بشه تو جلسه !!
من که ور رفتم ، اما برنامه هیچ تنظیمی برای درست شدن این قضیه نداره.
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1264081&postcount=48
برنامه و تمهای s60 v3 رو میتونی نصب کنی..نقل قول: