عزیزم یکمی باید بهش تیر بزنی بعد که حفاظش رفت کنار به خودش تیر میزنی ، بعد که خونش کم شد یه جنازه هایی که توی قفس هستند میان کنار خودش و باید اونا رو بزنی .
یکمی دقت کنی اصلا سخت نیست ! بخدا من اصلا اونجا گیر نکردم .
Printable View
عزیزم یکمی باید بهش تیر بزنی بعد که حفاظش رفت کنار به خودش تیر میزنی ، بعد که خونش کم شد یه جنازه هایی که توی قفس هستند میان کنار خودش و باید اونا رو بزنی .
یکمی دقت کنی اصلا سخت نیست ! بخدا من اصلا اونجا گیر نکردم .
بازی خوبیه .
بدک نیست ...
آره رفیق سخت نیست ولی فکر کنم بازی رد نمیشه. آخه سابقه داره که یه جایی از بازی رو گیر کنه و بمونه و مدام سرت دشمن میریزه بدون اینکه تموم شن و وقتی سیستمو ریست میکنم مرحله رد میشه. فکر الانم این طوری شده و هر قدر هم که ریست می کنم فایده نداره. باید بازیو reinstall کنم؟ :22::9::45::44:نقل قول:
فولدر سیو بازی بازی کجاست؟
اگر کسی تا اخر این بازیو رفته این ای دی یاهو من هست لطفا پی ام بدید ازتون راهنمایی میخوام گیر کردم اساسی
اعصابمو خورد کرده:2::2::2:
YahooId:----.Protection
سعید عزیز میشه بگی کجا گیر کردی ؟
همینجا بگو تا همه ی دوستان کمکت کنند .
دوستان اینجا گیر کردم
لطفا بگید چی کار کنم
زود بگید تا مونیتور رو نشکوندم
کد:http://i32.tinypic.com/2gv3dyg.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نشکون گناه داره ! باید شخصیتتو ببری روی دختره که تک تیر اندازه Sniper داره (اسمش یادم نیست) بعد با قدرت Telekenesis که اشیا را هل میدادی جسد این گندرو هل بده با نیرو (دکمه Q) به وسط چاه.یعنی طوری حرکت بده که وسط سقف قرار بگیره.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا
مگه من دم به ساعت بیام بگم کمک
خلاصه شرمنده شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Optimus Prime جان
سالاری
ممنونم
خودم پیدا کردم
دوستان حالا تو مرحله آخر موندم
اون پسرره رو چی جوری بکشم
پدرمو در آورد
راهش چیه ؟؟