اواتور من هم که soyer هست مربوط به فیلم lost شخصیت باحالی داشت تو اون فیلم، همه میګن شبیه خودمه ، اره!!
Printable View
اواتور من هم که soyer هست مربوط به فیلم lost شخصیت باحالی داشت تو اون فیلم، همه میګن شبیه خودمه ، اره!!
توت فرنگی!
سامی یوسف ! خواننده اسلامی !! خیلی صداش خوبه
نقاشی سیاه خط ..... نمی دونم کی کشیده ؛از توی اینترنت گرفتم .... ولی شبیه خودمه (اگر چه کامل نیست)
مال منم که مارلبورو قرمز اصله
مال من گربه ی توی شرکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمش هم یادم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نخی چنده؟نقل قول:
به نظرم نخی 30 تومن باید باشهنقل قول:
آره راستش من هروقت آوتارت رو ميبينم خندم ميگيره ، يه جورايي باحاله ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تبليغات دخانيات اونم تو فروم ؟ حالا به من بگو فرق قرمزش با غير قرمزش چيه ؟ زنونه مردونه داره :دی ؟نقل قول:
سيخي چنده :دی ؟نقل قول:
معلومه که اين کاره اي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منو این کارا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا به من میخوره اینکاره باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: